Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyílt nap a campuson

Nyílt nap a campuson

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nyílt napot tartott az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa. Az eseményen a legfontosabb információk mellett az intézményi szolgáltatásokkal és a szakokkal kapcsolatos kérdésekre is választ kaphattak a látogatók. A nyílt nap alkalmával az intézmény jelenlegi hallgatója, az egykori olimpikon Gyurta Dániel tartott előadást.

Pontszámítások, tippek és határidők. Ilyes és ehhez hasonló fontos információkat tudhattak meg azok, akik ellátogattak az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus nyíltnapjára. Az eseményen minden fontos kérdésre választ kaphatott az, aki szeptembertől a felsőoktatásba szeretne tanulni és azt is meg tudhatta, melyek a legfontosabb változások.

– Ez a jelenlegi jogszabály szerint ez az utolsó alkalom, ez az utolsó felvételi eljárás, amikor az eddig hagyományos rendben lehet jelentkezni. Már készülünk a jövőre természetesen, érettségi felkészítő tanfolyamokat szervezünk idén is. Jelentkezés már lezárult, matematikából, informatikából, nyelvekből óriási érdeklődés van, főleg az első két tantárgyból – sorolta dr. Bujdosó Zoltán főigazgató.

A nyílt nap sztárvendége az intézmény hallgatója, Gyurta Dániel volt. Az egykori olimpikon előadásában az itt töltött évek tapasztalatait és emlékeit osztotta meg a jövendőbeli hallgatókkal.

– Nagyon jó érzéssel gondolok vissza azokra az évekre, amit itt töltöttem Gyöngyösön, még akkor is, ha nem mindennapi tanulói jogviszonyt jelentett ez én esetemben. Hiszen nekem a sport és azok az utazások azért azok, amik alapvetően meghatározták az életemet, de nyilvánvalóan azok a vizsgák, azok az előadások és a záróvizsga, amit ugye itt töltöttem, itt Gyöngyösön végeztem el, az mindenképpen közel áll a szívemhez – mesélte.

A nyílt napon bemutatták a szeptemberben induló új szakot, a programtervező informatikát, de a látogatók minden szakra betekintést kaphattak.

A nyíltnap végén a Campust, majd a Diákhotelt lehetett megtekinteni.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:03
Márkus Liza - Könnyű mint az 1x1
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat – Malaysia 1. rész
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
A Templomfestő - dokumentumfilm
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Luther Márton élete 5. – Minden eladó - rajzfilm sorozat
19:08
Reklám
19:11
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:36
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság