Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Adomány bútorok

Adomány bútorok

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Új iskolabútorok érkeztek az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába. Az adomány, a Round Table Hungary egri asztala közvetítésével érkezett a gyöngyösi intézménybe, melyet a karitatív szervezet ingolstadti testvérasztala ajánlott fel. A bútorok két tanterem teljes berendezését teszik lehetővé.

Már pakolják az asztalokat, székeket, táblákat a gyöngyösi intézmény diákjai, megérkezett az adomány Németországból az Egressy Béni Általános Iskolába. A használt, de jó állapotban lévő iskolabútorok szállítását egy gyöngyösi fuvarozó cég vállalta díjmentesen. A közvetítésben Ábry Zoltán, a Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. ügyvezetője round table-tagként vett részt.

Még tavaly kezdődött az egyeztetés, hogy melyik iskolának lenne rá szüksége, így esett a választás egy egri, és erre a gyöngyösi intézményre, melynek igazgatója nagyon örült a felajánlásnak.

A több mint 60 db két tanteremnyi széket, táblákat és asztalokat, ha itthon kellene megvenni milliós tételt jelentenének – mondta el az iskola igazgatója, Lipkovics Gábor.


Tovább az archívumra