Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az elmúlt hétvégén három bált is rendeztek Gyöngyösön és környékén

Az elmúlt hétvégén három bált is rendeztek Gyöngyösön és környékén

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A vállalkozók bálján közel hetvenen, a Berze Nagy János Gimnázium valamint a Mátra Szakképző Iskola vadas bálján pedig több mint százan szórakoztak. A mulatozás mellett kiemelt figyelmet kapott a jótékonyság is.

A vállalkozók báljával kezdődött a szombati báli este. Az egyik helyi étteremben gyűltek össze a környék vállalkozói és hozzátartozóik. Ez volt a 12. vállalkozó bál. Annak idején azért kezdték el, hogy a munkás napok között legyen egy olyan este, amikor az üzleti dolgok nélkül, együtt szórakozhatnak. Az idei rendezvényen köszöntötték az első bálozókat is.

Az 5. berzés jótékonysági bálon több diák is szórakoztatta a jelenlévőket. Voltak, akik énekeltek, szavaltak, de főként táncosokat lehetett látni. A szülői munkaközösség által szervezett eseménynek idén is az iskola támogatása volt a célja.

Jótékonykodtak a Mátra Szakképző Iskolában is Mátrafüreden. Dr. Magda Sándor országgyűlési képviselővel közösen átadták a 3. vadételfőző verseny első helyezettjének járó oklevelet. Ezen a bálon is a jótékonyság volt az elsődleges, az itt befolyt összeget az iskola támogatására létrehozott két alapítványnak juttatják majd el.

A vacsorák után mindhárom helyszínen tánccal zárták az estét.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2010-03-02 )

Tovább az archívumra