Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke volt a párt első kampányfórumának előadója, aki arról beszélt: rendet kell teremteni a magyar gazdaságban

Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke volt a párt első kampányfórumának előadója, aki arról beszélt: rendet kell teremteni a magyar gazdaságban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ehhez nagyarányú adócsökkentésben gondolkodnak, és a bürokratikus terheket is mérsékelnék a vállalkozásokon.

A magyar vállalkozások nem tudtak lépést tartani az elmúlt évek folyamatos jogszabályváltozásaival, szakértelem hiányában folyamatosan hibáztak, és ezért állandóan büntetéseket kellett fizetniük. Tehát csökkenteni kell a bürokráciát, ahogy a vállalkozókat sújtó adóterheket is, mert így nő a gazdaság teljesítménye – jelentette ki a Fidesz alelnöke Gyöngyösön.

A párt átalakítaná az ország vállalkozásfejlesztési rendszerét, és arra hívja fel a figyelmet: a legnagyobb foglalkoztató szektor ma még mindig a kis-és középvállalkozások szegmense, hatvan százalékos részesedéssel.

A környék vállalkozóinál tett látogatások alkalmával is megszondázták a Fidesz gazdasági elképzeléseit, mondta Balázs József képviselőjelölt.

A fórumon arról is szó esett: törvény előtti egyenlőségre, a megélhetés biztonságára van szükség, a reformötleteket azonban mindig az emberekkel egyeztetve kell megvalósítani.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-03-19 )

Tovább az archívumra