Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Aludj máskor!

Aludj máskor!

Aludj Máskor! Így hirdették azt a 24 órás vetélkedőt, amelyen már negyedik alkalommal mérték össze tudásukat és ügyességüket a térség középiskolásai. Idén 6 csapat indult, többek közt Mezőkövedről és Hatvanból is érkeztek fiatalok. Végül hazai siker született: a versenyt a Berzések nyerték.

Zajosan és jókedvűen érkeztek meg a diákok az idei Aludj Máskor vetélkedőre a gyöngyösi Sportcsarnokba. A rendezvény tematikája idén a középkor volt, amihez különféle feladatok kapcsolódtak.

A vetélkedőn több száz diák mérhette össze tudását. A mezőkövesdiek elmondták, már nagyon várták a programot. Korábban is voltak már és most is nagyon sokat készültek rá. Hajnádi Csongor azt mondja, a verseny a feladatok élményén túl az ismerkedésre is remek alkalmat teremt.

A rendezvényen több gyöngyösi középiskolás mellet a gyöngyösi Vak Bottyán János Középiskola diákjai is képviseltették magukat.

Az eseményen a fiatalok számos élménnyel gazdagodhattak, és új közösségek alakultak, ez pedig ennek a programnak az egyik fő célja. Hiesz György, városunk polgármestere elárulta stábunknak, hogy miért is jelentős ez a rendezvény Gyöngyös életében:

– Itt kicsit a gyöngyösiek is ismerkednek más városok fiataljaival, meg ők is megismerkednek egy picit Gyöngyössel, Gyöngyös hangulatával – fogalmazott.

Idén a Berzések bizonyultak a legjobbnak, de a tervek szerint jövőre is lesz Aludj Máskor, ahol újra bizonyíthatnak a diákok.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
Közvetítés Gyöngyös város testületi üléséről – a közvetítés hosszától függően változhat műsorunk
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
10 perc - beszélgetés a világról, a városról, az emberekről...
18:14
Zeneiskolások előadása - Makovinyi Lili - Albeniz: Chant d'amour
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
19:05
Reklám
19:08
A könyv testvér dicsérete - Ferencesek Gyöngyösön - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
A szomszéd vár – turisztikai magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság