Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Fő téren tartott kampányfórumot a Jobbik Magyarországért Mozgalom

A Fő téren tartott kampányfórumot a Jobbik Magyarországért Mozgalom

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Vona Gábor elnök és Pörzse Sándor, a két szónok azt mondta: csakis az ő pártjuk képviseli a magyar emberek valódi érdekeit, és szerintük Gyöngyösön is radikális változásokra van szükség.

A jelenlegi parlamenti pártok nem képviselik megfelelően a magyar választók érdekeit– fogalmazott Pörzse Sándor a Jobbik gyöngyösi fórumán, több száz ember előtt. Mint mondta, ennek ékes példája, hogy néhány éve mindegyikük feltétel nélkül megszavazta Románia uniós csatlakozását, pedig Pörzse szerint néhány feltétel támasztásával lehetett volna javítani az ott élő magyarok helyzetén.

Vona Gábor radikális változást ígért Gyöngyösön is, bár azon kívül, hogy támogatja az erőmű működését, és fontosnak tartja a munkahelyteremtést és a mátrai turizmus fejlesztését, más helyi vonatkozású konkrétumot nem árult el.

Az országos programot azonban itt is részletezte Vona Gábor. Arról szólt: megszüntetnék a magánnyugdíj-pénztárakat, nem tűrnék meg a szociális rendszer potyautasait, és a családi pótlék a harmadik gyerektől adókedvezmény formájában járna. Mindemellett önfenntartó börtönöket alakítanának ki, és a rendőrség megerősítésén túl a csendőrség felállítását tervezik.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-03-29 )

Tovább az archívumra