Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Újabb járdafelújítás

Újabb járdafelújítás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mindegy 195 négyzetméteren újult meg a járda a Kassai utcában. A képviselő-testület több éves járdafelújítási programot indított, ennek részeként valósulhatott meg a beruházás.

A városban a járdák nagy része rossz állapotban van, ezért azok folyamatos javítása elengedhetetlen, a képviselő- testület ezért minden költségvetésből elkülönít bizonyos összeget ezek javítására- mondja Végh Attila önkormányzati képviselő, miközben mutatja a nemrégiben megújult Kassai úti járda több mint 150 méteres szakaszát.

– Tavaly 5 millió forint állt képviselőnként rendelkezésre ebből a járda keretből, viszont ez nem ebből készült el, kell szerencse is, mert ez a polgármester úr keretéből illetve tartalék járdakeretből készült el ez a 190 nm-es járdaszakasz – mondta el dr. Végh Attila képviselő.

A Kassai úton szakaszosan újítják fel a járdákat mindkét oldalon, néhány évvel ezelőtt már történtek javítási munkák, már itt ezen a szakaszon is nehéz volt tisztítani és balesetveszélyes is volt- ezért vált szükségessé a 190 négyzetméteres terület újra építése. Idén városszerte és ebben a körzetben is további utcák felújítását tervezik.

A munkálatokat közfoglalkoztatottak bevonásával végezték el – tudtuk meg Boros Vincétől, a városgazdától. Itt a mozgáskorlátozott átjáró kialakításával folytatódnak a munkálatok és a zebrához történő járdacsatlakozást is megcsinálják, ami további 25 négyzetméter felújítását jelenti.


Tovább az archívumra