Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Húsvétra hangoló

Húsvétra hangoló

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ismét megrendezték a húsvéti aszfaltrajzolást az Ifjúság utcai sporttelepen. Az eseményt a Mátra Kapuja Egyesület szervezte azzal a céllal, hogy a gyerekek jól érezzék, magukat miközben kreatívan tevékenykednek, valamint ezzel igyekezték ráhangolni a résztvevőket a nagypéntek előtt tartandó „Húsvéti Vidámságok a Nyolcvanasban” rendezvényre.

Gyerekek népesítették be az Ifjúság utcai sportpályát, húsvéti aszfaltrajzokat készítettek a Platán és a Tündérkert úti tagóvoda ovisai, valamint az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola alsó tagozatos tanulói. Az eseményt a Mátra Kapuja Egyesület szervezte, mely ráhangolója a „húsvéti vidámságok” rendezvényüknek.

– Elsősorban húsvéti témákat kértünk, hogy rajzoljanak, nagyon sok nyuszi vesz minket körül, virág és hímes tojás természetesen. Második alkalommal került megrendezésre, tavaly volt a fő próbája, idén nagyon sokan jöttek el – mondta el Kovács Zoltán, a Mátra Kapuja Egyesület elnökhelyettese.

A gyerekek élvezték az aszfaltra rajzolást, aminek kedvezett az időjárás is – szép, napsütéses időben tölthették együtt a délelőttöt.

Kovács Zoltán a Mátra Kapuja Egyesület elnökhelyettese egy másik húsvétcsalogató akcióról is beszámolt. Egy közös tojásfát díszítettek fel a gyerekekkel, de bárki tehet rá húsvéti dekorációt, aki szeretné hangulatosabbá varázsolni a 80-asi lakónegyedet.


Tovább az archívumra