Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egyeztető fórum

Egyeztető fórum

Kábítószerügyi Egyeztető Fórumot tartottak Gyöngyösön. A város önkormányzata 75 millió forint támogatást nyert a szenvedélybetegségek megelőzésére, valamint prevenciós programok szervezésére. A gyöngyösi drogstratégia keretében a tervek szerint nyári kortárs táborokat, érzékenyítő koncerteket és előadásokat szerveznek.

Gyöngyös Város Önkormányzata és a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum sikeresen pályázott és 75 millió forint támogatást nyert a szenvedélybetegségek megelőzése érdekében kiírt EFOP-os pályázaton. A kerekasztal- megbeszélésen azokat a programelemeket beszélték meg a tagok, amelyeket a közeljövőben szeretnének megvalósítani. A programok között szerepelnek nyári táborok, érzékenyítő előadások szülőknek és a város vonzáskörzetében élő, a célcsoporthoz tartozó fiataloknak.

A tanácskozásra meghívást kapott egy volt sorstárs, aki a saját történetén keresztül tudja bemutatni a droghasználat árnyoldalát.

A „Tisztán Gyöngyösön” elnevezésű, projekt március 1-jével indult és két évig tart majd. A program nyitórendezvényét a Start műhelyben május 2-án rendezik, ahol a Nemazalány zenekar ad koncertet, valamint bemutatkozik egy volt kábítószerfüggő, aki a saját életén keresztül mesél a fiataloknak.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
Közvetítés Gyöngyös város testületi üléséről – a közvetítés hosszától függően változhat műsorunk
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
10 perc - beszélgetés a világról, a városról, az emberekről...
18:14
Zeneiskolások előadása - Makovinyi Lili - Albeniz: Chant d'amour
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
19:05
Reklám
19:08
A könyv testvér dicsérete - Ferencesek Gyöngyösön - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
A szomszéd vár – turisztikai magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság