Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Berze diáknap

Berze diáknap

Diáknapot tartottak a Berze Nagy János Gimnáziumban. Az idei eseményen a 11. osztályosok alkottak egy-egy pártot, ahol különböző tematikájú programokkal próbálták meggyőzni diáktársaikat, hogy a végső szavazáson rájuk voksoljanak. Diszkótól a rendhagyó disznótorig minden volt az idei diáknapon.

Szintről-szintre szinte minden. Így nevezték a Berzések az idei diáknapi programokat, hiszen a pincétől a padlásig minden tanteremben és az udvaron különféle vicces és szórakoztató programokkal készültek a diákok és a tanárok is egyaránt. A diáknap minden évben nagy népszerűségnek örvend.

– Mint minden ez is folyamatosan változik, egy azonban biztos a diáknapot a diákok igénylik, nekünk pedig kötelező ezt megtartani vagy megtartatni velük. Ez kinek miért jó? A diákoknak, azért mert szerveződnek, önfeledt módon próbálnak itt az iskolában meglenni és közösséget építeni. nekünk meg azért jó mert igazából velük együtt újra fiatalok lehetünk ilyen szempontból és mindent csinálhatunk velük, minden programot, ami nem csak az ő érdemük hanem a mi érdemünk is. Ez a mi épülésünkre is válik egyben – magyarázta Gyurkó Péter igazgatóhelyettes.

Az idei diáknapon a 11. osztályosok alkottak egy-egy pártot, ahol különböző tematikájú programokkal igyekeztek meggyőzni a többieket. A 11. B osztály a bulira és a szórakoztatásra fektette a hangsúlyt.

– Van retro bulink, ahol igazi 80-as, 90-es évekbeli zenéket játszanak le és nagyon élvezik az emberek és nagyon sokan jönnek el hozzánk a lent pincében. Van keresd a párod, ott párokban szoktak indulni és névből adódik, hogy mit kell ott csinálni. Van relax szobánk, ahol megpihenhetnek az emberek, akik elfáradnak a nagy hajtásban – tette hozzá Gál Noémi.

A Cartel, így nevezték el magukat a 11. c osztályosok, akik rengeteg programmal készültek, ilyen volt például a művészeti szoba.

– A mi osztályunk, amit itt látni lehet ez egy művészeti szoba. Két diáktársam fotóz, ahogy látni lehet. Csinálnak arany tetoválást és hennát. Az én részemnél pedig lehet rajzolni kipróbálni különböző technikákat és én is rajzolok fényképeket esetleg róluk portrét, amit kérnek tőlem igazából – mondta el Balog Luca.

A versenyt végül a 11. A osztály nyerte meg, akik a „disznóvágás” címet adták programjuknak, melyben elsősorban az általuk készített ételekkel győzték meg a diáktársaikat.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
Közvetítés Gyöngyös város testületi üléséről – a közvetítés hosszától függően változhat műsorunk
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
10 perc - beszélgetés a világról, a városról, az emberekről...
18:14
Zeneiskolások előadása - Makovinyi Lili - Albeniz: Chant d'amour
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
19:05
Reklám
19:08
A könyv testvér dicsérete - Ferencesek Gyöngyösön - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
A szomszéd vár – turisztikai magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság