Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Beszakadt

Beszakadt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nem várt problémákat okozott, hogy nemrégiben egy teherautó alatt beszakadt az aszfalt a Csárda utcában. Azon túl, hogy a javítást el kell végezni, az sem mindegy, mikor fejezhetik azt be, mert ez az út lehetne az egyik elkerülő a Petőfi út hamarosan kezdődő felújítása idején. A Csárda utcához szükséges csövekre azonban több mint egy hónapot kellene várni. A városvezetés keresi a helyzet megoldását.

Itt látható a beszakadt aszfalt rész a Csárda utcában, amit le is zártak a munkálatok ideje alatt. A kivitelezés nem várt problémába ütközött, ugyanis a felújításhoz szükséges csövek szállítási ideje túlesik az ütemterven.

– Most derült ki egyébként, amikor döntöttünk a pénzösszegről, hogy elkülönítjük erre a munkára, hogy csak akkor rendeli meg a kivitelező ezeket a csöveket, ami egyébként speciális és a leterhelt építőipar miatt egyértelmű, hogy hosszú várakozási idő kell, most kiderült, hogy 6 hétre fogják szállítani, 6 hét múlva fogják azokat a csöveket szállítani, amelyek munkához feltétlenül szükségesek – mondta el Kévés Tamás alpolgármester.

A nem várt csúszás további problémát szült, ugyanis a Petőfi utcát is hamarosan le kell zárni a kezdődő felújítási munkák miatt és a tervek szerint a Csárda utca lett volna az elkerülő útszakasz.

Ezért az önkormányzat folyamatosan egyeztet a kivitelezőkkel, hiszen egy fő közlekedési útvonalról van szó, aminek lezárása teljesen felbolygatja Gyöngyös forgalmát és nem mindegy milyen elkerülő utat jelölnek ki – emelte ki Kévés Tamás alpolgármester.

– Solymos forgalmát le kell, hogy terheljük, a felsőváros forgalmát le kell terhelni, tehát óriási nagy gondot fog okozni, de én azt gondolom, hogy utána kapunk egy mindenki által óhajtott és várt remélhetőleg normális kivitelezést és normális minőségű Petőfi utcát, ami azért azt gondolom, hogy ha ezt a rövid időszakot kibírják a kedves városlakók, akkor azt gondolom, hogy egy normális utat fogunk cserébe kapni – fejtegette Kévés Tamás.

A hivatal szakemberei azt mondják, dolgoznak a probléma mihamarabbi hatékony megoldásán, hogy a Petőfi utca felújításának üteme előtt elvégezzék a Csárda utca aszfaltjavítását.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
14:55
Gyöngyösi Játékszín - Mamma Mia Musical Est - My love, my life
14:59
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:25
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Néptáncegyüttes - Hegyközi táncok
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:52
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:12
Világörökség - Parádsasvár 
18:20
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:42
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:08
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:36
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:02
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság