Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Összefogás

Összefogás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Utcafórumot tartott Gyöngyösön a Jobbik Magyarországért Mozgalom Parlamenti frakcióvezetője. Jakab Péter azt mondta: történelmi jelentőségű az idei önkormányzati választás, hiszen ahogyan nagyon sok településen, Gyöngyösön is létrejött a körzetek tekintetében egy összellenzéki összefogás, és ha a különböző világnézetű politikusok együttműködnek, a frakcióvezető szerint azt lehet fejlődésnek nevezni.

Fontos, hogy a politikusok ne Budapesten mondják meg a vidéki településeknek, hogy mi a jó irány és a mi a rossz, hanem látogassanak el a városokba, falvakba és beszélgessenek az emberekkel, hogy ők mit szeretnének – ezzel a gondolattal érkezett Gyöngyösre Jakab Péter a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti frakcióvezetője. A fórumon elmondta, fontos, hogy megtartsuk az ellenzéki vezetésű városokat, és hiteles személyekre tegyük le a voksunkat vasárnap.

– Október 13-án, most vasárnap lesz egy választás, ami azt gondolom, hogy történelmi jelentőségű, hiszen itt Gyöngyösön is körzetek tekintetében úgy megyünk neki a választásnak, ahogy korábban még soha. Itt a körzetek vonatkozásában sikerült egy összellenzéki összefogást kialakítani. Azt gondolom, hogy amikor különböző világlátású emberek ezt megteszik, talán azt lehet fejlődésnek hívni – fejtegette.

Jakab Péter hozzátette: komolytalannak tartja azokat az állításokat, miszerint a legtöbb pénz azokhoz a településekhez jut, amelyekben kormánypárti a városvezetés.

– Ez egy követendő irány, van, ahol ez az összefogás maradéktalanul megvalósult, van, ahol csak részben, ahogy szoktuk mondani, ahogy a bölcsek mondják, a leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik, van, ahol ez a lépés hosszabb, van, ahol rövidebb, de minden településen én azt látom, hogy egy irányba mutat, ez az irány pedig a kormányváltás felé fog elvezetni bennünket – vélekedett.

A parlamenti frakcióvezető szerint a szavazatunk leadásakor érdemes figyelembe venni azt, hogy ki hiteles számunkra és ki az a képviselő, akinek eddigi munkáját a legtöbben értékelték, és a számunkra legkedvezőbb megoldásokat kínálja a jövőre nézve.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Mese - Az aranyostarajos kiskakas
09:10
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Verőke - Méhkeréki román táncok
09:17
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Nézőtér - kulturális magazin
10:05
Reklám
10:07
Villanófényben a Mátra - dokumentumfilm
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Ciprus
11:11
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mese - A békakirály papucsa
18:11
Zongoraavató hangverseny (részlet)
18:17
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Moziklip – mozi magazin
19:58
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság