Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kampányzáró

Kampányzáró

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Kampányzárót tartott a Városom, szeretlek Egyesület a Kolping Házban. A rendezvényt köszönetnyilvánításként szervezték támogatóiknak, akik segítették a kampányidőszakot.

Ünnepség keretében nyilvánított köszönetet támogatóinak a Városom, szeretlek Egyesület. Szókovács Péter köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy megcsinálták azt, amiért életre hívták ezt az egyesületet, ezt a közösséget és örülnének, ha Gyöngyösnek új lendületet tudnának adni.

– A Városom, szeretlek Egyesület hívta meg a támogatókat, barátokat, azokat, akik segítettek minket a kampányban. Nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttek nagyon sok ember van itt. Ez nagyon sok erővel tölt el minket, mert ez az elmúlt 2-3 hónap nagyon sok munkával telt, igyekeztünk megismerni a gyöngyösiek véleményét, igyekeztünk ezt egyfajta vállalássá formálni – Klausmann Viktor beszédében kiemelte, hogy bár sok munka van még választásig, de mindenképp köszönet illeti a jelenlévőket. Vasárnap után pedig meglátják, hogy nagyot tapsolnak vagy kicsit, de ezt követően is felemelt fejjel tudnak végigmenni Gyöngyös utcáin. Úgy véli, sokat dolgoztak és ennek a munkának voltak jellegzetes, szép pillanatai, melyből egy montázst állítottak össze.

– Szeretnénk most már töltődni egy picit sokat kivett belőlünk ez az elmúlt 2-3 hónap, voltak ennek nagyon csúnya pillanatai, de arra nem emlékszünk csak a szépre, mert hogyha a szépre emlékszünk, akkor szeretjük természetesen ezt a várost, szeretjük a lakóit – fejtette ki.

A köszönetnyilvánítást követően az est további részét koncertek színesítették.


Tovább az archívumra