Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Küzdj meg a bajnokkal

Küzdj meg a bajnokkal

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Küzdj meg a bajnokkal! Rendhagyó testnevelés órát tartott a Vak Bottyán János Középiskolában az aerobic világbajnok Katus Attila. A sportoló egy rövid bemelegítést követően váltóversenyekben vett részt a diákokkal együtt.
A Küzdj meg a Bajnokkal! program keretében Katus Attila aerobic világbajnok és életmód tanácsadó tartott rendhagyó testnevelés órát a Vak Bottyán János Középiskola tornatermében.

– A legjobb dolog a fiatalokkal foglalkozni, hiszen egyrészt a fiatalok sokkal nyitottabbak és talán még nincsen olyan nagy eltávozás a testmozgástól mint idősebb korban, nagyon szeretek a fiatalokkal dolgozni – magyarázta Katus Attila.

Az aerobic világbajnok hozzátette, inkább általános iskolás diákokkal szokott foglalkozni, de nagyon örül annak, hogy most középiskolás fiatalokat is megmozgathat. Az európai és világbajnok sportolók példaként szolgálhatnak a kamaszoknak, legyen szó akár testmozgásról vagy éppen az egészséges étkezésről – fogalmazott Hordós Andrea a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Középiskola és Kollégium tanulmányi igazgatóhelyettese

A tíz perces bemelegítőben Katus Attila aerobic mozdulatokkal izzasztotta meg a fiatalokat, ezután pedig közösen vettek részt a váltóversenyeken.


Tovább az archívumra