Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Változó szokások

Változó szokások

Teltház van a szállodákban, sok helyen már január közepéig, ugyanis évről évre egyre több család dönt úgy, hogy szállodában tölti a karácsonyt és a szilvesztert. A Mátrai hotelek is felkészültek, számos programmal és szolgáltatással igyekeznek minden vendég igényét kielégíteni, hogy meghitt hangulatban töltsék el az ünnepi időszakot.
Az utóbbi években kiemelt időszak lett a szállodák számára a karácsony és a szilveszter, sokan már hónapokkal ezelőtt szállást foglalnak. A szállásadók igyekeznek minden igényt kielégítő ünnepi hangulattal kedveskedni vendégeiknek.

– Igyekszünk minden korosztályt megfogni, köztük a gyerekeket is. Nekik animációs programokkal készülünk folyamatosan, bűvészműsorral. Szilveszterkor külön mozival, 24-én gyertyagyújtással ami a hagyományokat próbálja őrizni. A felnőtteknek pedig szauna szeánszokkal, különböző sztárfellépőkkel az ünnepi időszakokban. 26-án Szűcs Judit lesz nálunk, 29-én Rakonczai Imre fog tartani nálunk egy zongoraestet. Szilveszterkor pedig Bereczki Zoltán lesz a sztárfellépő, akivel majd átlépünk az új évbe – fogalmazott Főczény-Bócsi Viktória, az Ózon Hotel munkatársa.

A hotel dolgozói az ünnepre való tekintettel a szobákba is készülnek meglepetéssel. Emellett az ételek is fontos szerepet töltenek be, ezért igyekeznek minden elvárásnak megfelelő karácsonyi menüt összeállítani.

– A szobákba lesznek bekészítve karácsonyfák, illetve természetesen a séfünk igyekszik a lehető legjobban eltalálni azokat az ünnepi ételeket, amikkel tudjuk hozni azt a hangulatot, amivel a vendégeink elégedettek lesznek – tette hozzá.

A legtöbben azért döntenek a szállodai karácsonyozás mellett, mert el akarják kerülni az otthoni ünnepléssel járó stresszes helyzeteket, csak a családra szeretnének összpontosítani és kipihenni az éves fáradalmakat.

Bár egyre többen választják a szállodát, de van, aki őrzi a hagyományokat és a karácsonyt otthon tölti szeretteivel, helyette az ünnepek előtt látogat el valamelyik szállodába kikapcsolódni.

– Tavaly kezdtem azt, hogy 1 évben egyszer eljövök a nagy hajtás után és kipihenem az év fáradalmait. A szálloda lehetővé teszi azt, hogy minden szolgáltatás, ami ehhez kell az elérhető. A wellness részleg nagyon jól fel van építve, mellette lehet fogyasztani a bárban és egésznap lehetőséget ad arra, hogy jól érezzem magam – fogalmazott Kovács Marietta.

Főczény-Bócsi Viktória kiemelte, hogy bár szinte teljes teltházzal működnek, de van még lehetőség arra, hogy a szilveszterre, illetve a 29-ei rendezvényükre asztalt foglaljanak a szórakozni vágyók.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nemzetiségi magazin - ismétlés
14:57
Natura nap - Dr. Gyürky Melinda előadása
15:06
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark - dokumentumfilm
16:32
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
A Templomfestő - dokumentumfilm
19:05
Reklám
19:06
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:33
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság