Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Változó szokások

Változó szokások

Teltház van a szállodákban, sok helyen már január közepéig, ugyanis évről évre egyre több család dönt úgy, hogy szállodában tölti a karácsonyt és a szilvesztert. A Mátrai hotelek is felkészültek, számos programmal és szolgáltatással igyekeznek minden vendég igényét kielégíteni, hogy meghitt hangulatban töltsék el az ünnepi időszakot.
Az utóbbi években kiemelt időszak lett a szállodák számára a karácsony és a szilveszter, sokan már hónapokkal ezelőtt szállást foglalnak. A szállásadók igyekeznek minden igényt kielégítő ünnepi hangulattal kedveskedni vendégeiknek.

– Igyekszünk minden korosztályt megfogni, köztük a gyerekeket is. Nekik animációs programokkal készülünk folyamatosan, bűvészműsorral. Szilveszterkor külön mozival, 24-én gyertyagyújtással ami a hagyományokat próbálja őrizni. A felnőtteknek pedig szauna szeánszokkal, különböző sztárfellépőkkel az ünnepi időszakokban. 26-án Szűcs Judit lesz nálunk, 29-én Rakonczai Imre fog tartani nálunk egy zongoraestet. Szilveszterkor pedig Bereczki Zoltán lesz a sztárfellépő, akivel majd átlépünk az új évbe – fogalmazott Főczény-Bócsi Viktória, az Ózon Hotel munkatársa.

A hotel dolgozói az ünnepre való tekintettel a szobákba is készülnek meglepetéssel. Emellett az ételek is fontos szerepet töltenek be, ezért igyekeznek minden elvárásnak megfelelő karácsonyi menüt összeállítani.

– A szobákba lesznek bekészítve karácsonyfák, illetve természetesen a séfünk igyekszik a lehető legjobban eltalálni azokat az ünnepi ételeket, amikkel tudjuk hozni azt a hangulatot, amivel a vendégeink elégedettek lesznek – tette hozzá.

A legtöbben azért döntenek a szállodai karácsonyozás mellett, mert el akarják kerülni az otthoni ünnepléssel járó stresszes helyzeteket, csak a családra szeretnének összpontosítani és kipihenni az éves fáradalmakat.

Bár egyre többen választják a szállodát, de van, aki őrzi a hagyományokat és a karácsonyt otthon tölti szeretteivel, helyette az ünnepek előtt látogat el valamelyik szállodába kikapcsolódni.

– Tavaly kezdtem azt, hogy 1 évben egyszer eljövök a nagy hajtás után és kipihenem az év fáradalmait. A szálloda lehetővé teszi azt, hogy minden szolgáltatás, ami ehhez kell az elérhető. A wellness részleg nagyon jól fel van építve, mellette lehet fogyasztani a bárban és egésznap lehetőséget ad arra, hogy jól érezzem magam – fogalmazott Kovács Marietta.

Főczény-Bócsi Viktória kiemelte, hogy bár szinte teljes teltházzal működnek, de van még lehetőség arra, hogy a szilveszterre, illetve a 29-ei rendezvényükre asztalt foglaljanak a szórakozni vágyók.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális - hírek röviden
09:02
Mese - A tulipánná változott királyfi
09:15
Cimbaliband és Danics Dóra & Gera Attila - Ederlezi és Balkánia
09:18
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Nézőtér - kulturális magazin
10:06
Reklám
10:09
Szigetmonostor a béke szigete - dokumentumfilm
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Egyiptom_1. rész
11:12
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mese - A bolond falu
18:12
Zongoraavató hangverseny (részlet)
18:18
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
20:12
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság