Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elfogták

Elfogták

Bekábítószerezett helyi nőt fogott el a rendőrség január másodikán a Dózsa György utcában. A személy igazoltatása közben kiderült, hogy ellene az Egri Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, így a nőt a városi rendőrkapitányságra szállították. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt több pszichoaktív szerre is pozitív értéket mutatott.

Január 2-án, itt a Dózsa György utcában igazoltattak a rendőrök egy nőt, akiről, mint kiderült, elfogatóparancs volt ellene érvényben, amit az Egri Járásbíróság adott ki. Így a nőt a városi rendőrkapitányságra szállították, akinél kábítószergyanús fehér port találtak.

– A gyöngyösi rendőrök január másodikán kora délután, a városban a Dózsa György utcában igazoltattak egy helyi nőt, akiről kiderült, hogy ellene az Egri Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. Cs. Henriettát elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a ruházatának átvizsgálásakor egy tasakban kábítószergyanús fehér port találtak, továbbá a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt amfetaminra, metamfetaminra és morfium származékra is pozitív értéket mutatott – sorolta Kovács Nikolett, a HMRFK sajtóreferense.

Az, hogy a nála talált por pontosan mit tartalmazott, az csak az anyag vizsgálata után derül ki.

– A 27 éves nőt kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai. Azt, hogy a gyanúsítottól lefoglalt anyag pontosan minek minősül azt a szakértői vizsgálat fogja megállapítani – mondta el a sajtóreferens.

Az esethez kapcsolódóan a sajtóreferens hozzátette, hogy a tavalyi év összesítő adatai hamarosan elkészülnek, így pontos képet tudnak adni arról, hogy a drog használat és birtoklás milyen mértékben volt jelen a városban.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A magyarság totemállatainak nyomában - ismeretterjesztő film
15:21
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2019. – Nyitógála - Észak-Macedónia
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Zongoraavató hangverseny (részlet)
16:06
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Adventi kalendárium
18:09
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:17
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság