Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gazdasági kitüntetések

Gazdasági kitüntetések

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az évértékelő rendezvényen a hagyományokhoz hűen, átadták az Év Sportolói és az Év Sportszakembere kitüntetéseket, valamint a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara díját, a Gyöngyös Város Gazdaságáért Védjegyet. A gazdasági elismerést nagyvállalat, kis- és középvállalkozás, továbbá mikrovállalkozás kategóriában ítélték oda.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és Gyöngyös önkormányzata által alapított „Gyöngyös Város Gazdaságáért Védjegy” elismeréseket a régió kiemelt vállalkozásainak adják át évente. Az idén nagyvállalat kategóriában a védjegyet a P&G Gyöngyös Gyár kapta, többek között a tanulóképzésben betöltött szerepéért, a több szakmát is kínáló modern tanműhelyéért, folyamatos fejlesztéseiért, és a helyi eseményekben való aktív részvételéért és támogatásért. Nagyon fontos számunkra ez a díj – mondta az átadáson a gyár igazgatója.

– Jó döntés volt Gyöngyösön beruházni, ez egy olyan gyár ami már most nagyon fontos, és a jövőben is mindig fejleszteni és bővíteni fogjuk. Új termékek gyártása, új gyártósorok telepítése, ami előttünk áll. A kiváló munkaerő felvétele és helyben tartása számunkra szintén nagyon fontos – fogalmazott Julien Doussot.

Kis- és középvállalkozás kategóriában a Magyar Polgár Kft., Bori Mami Étterem kapta az elismerést.

Mikrovállalkozás kategóriában, Toroczkai Árpád kőműves egyéni vállalkozó vehette át a védjegyet.

File Sándor a HKIK főtitkára, pohárköszöntőjében hangsúlyozta, a megye, növekvő, több esetben az országos átlagot is meghaladó gazdasági mutatói mindenképpen bizakodásra adnak okot, hiszen erős, stabil pénzügyi környezetben jól lehet dolgozni. Az ünnepségen a gazdasági elismerések mellett, átadták az Év sportolói és az Év sportszakembere elismeréseket is.


Tovább az archívumra