Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyit a Cool-T Club

Nyit a Cool-T Club

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megnyitja kapuit szombaton a Gyöngyösi Ifjúsági Szolgáltató és Tanácsadó Iroda által létrehozott Cool-T Club, a város új szórakozóhelye. Minden hónapban terveznek nagykoncertet, de lesznek e-sport rendezvények, és különböző beszélgetések is. Az új közösségi tér is fejlődik, hamarosan újabb játékokkal és eszközökkel bővül a három iroda.

Tizenöt négyzetméteres ledfal, 16 mozgófejes fény, 5X7 méteres színpad. Az utolsó simítások zajlanak a szombaton nyitó új szórakozóhelyen. A Cool-T Club első fellépője Péterfy Bori lesz, de minden hónapban terveznek nagykoncertet, sőt más eseményeket is.

– Március 12-én lesz egy influencer beszélgetés Trunk Tamással, aki hozzátéve, hogy elég fiatal, 17 éves, ő magyar olimpikon síelő, és a Z generációról fog beszélni, hogy hogyan értsük meg a fiatal generációt, illetve e-sport rendezvényt fogunk itt szervezni az aulában – sorolta Klenovics Patrik ifjúsági referens.

Klenovics Patrik azt mondta, ez nem csak egy szórakozóhely lesz, hanem egy otthon a fiatalok számára, ahol bármikor találkozhatnak.

Ezek a képek tavaly decemberben készültek. Akkor festették az új közösségi teret, amely új bejáratot is kapott és külön nyitvatartással rendelkezik. Napokon belül több játék is helyet kap itt, amelyeket bárki kipróbálhat.

– Érkezik a 10 babzsákunk és jövő héten érkezik minden elektronikai szerkezet, hozzátéve a Playstation 4PRO, a számítógépek, az IPAD, projektor, minden, és akkor már teljes gőzzel fogunk haladni – magyarázta Klenovics Patrik.

Klenovics Patrik hozzátette: a GYITI célja, hogy kulturált körülmények között szórakozhassanak a diákok, és minőségi időt tölthessenek egymással.


Tovább az archívumra