Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ma délelőtt bemutatkoztak a Fidesz és a jobboldali társszervezetek gyöngyösi önkormányzati képviselőjelöltjei

Ma délelőtt bemutatkoztak a Fidesz és a jobboldali társszervezetek gyöngyösi önkormányzati képviselőjelöltjei

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A józan észt, mint az összefogás elvét kitűző szövetség polgármesteri programja még nem ismert, szeptemberig egyeztetnek róla.

A jelszó: új arcok, új lendület. A Fidesz a KDNP, a Kisgazda Polgári Egyesület és a lokálpatrióták tagjai is ott vannak a jelöltek között. Az eddig ismert jobboldali frakcióból csak Dr. Ördög István szerepel a sorban.

A választókerületi elnök, Balázs József országgyűlési képviselő szerint a győzelem a minimális céljuk egy olyan összefogással, amely a Nemzeti Együttműködés Programjának afféle helyi megfelelője.

A kampány mostani első fele a kopogtatócédulagyűjtésről, a választókkal való találkozásokról szól.

Az egyik gyöngyösi középiskola igazgatója a polgármesterjelölt. A július közepén felkért Faragó László elmondta: örült a megkeresésnek, programot azonban csak szeptemberre ígér.

Annyit azonban megtudtunk: a helyi gazdasági szereplők segítése, a szociális biztonság erősítése, a zöldenergia-alapú fejlesztések a Fidesz-KDNP országos stratégiáján alapulva itt is hangsúlyos témának számítanak majd.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-08-10 )

Tovább az archívumra