Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új műsorok

Új műsorok

Új műsorokkal jelentkezik a Gyöngyösi TV a vírus-időszakban. A helyzet arra ösztönözte televíziónkat, hogy új munkamódszerek és új technikai eszközök segítségével tájékoztassuk és szórakoztassuk az otthon maradó családokat. Tervben van az iskolásoknak egy oktatóanyag elkészítése és sugárzása, jövő héttől pedig esténként mesével kedveskedünk a gyermekeknek. Nagy Zoltán szakácsmester újra elindította Ízelítő című műsorát, ám most otthon veszik fel az epizódokat, amelyekben olyan hasznos tanácsokat kaphatunk, amelyeket a veszélyhelyzet idején jól kamatoztathatunk a konyhában.

Római katolikus szentmisét és református istentiszteletet is közvetít televíziónk, hogy akik szeretnének, most otthonukból is részt vehessenek a szertartásokon. Ez volt az első újítása a televíziónak, amellyel a kialakult helyzetben az otthon maradó családoknak igyekszik segíteni.

Jövő héttől pedig két új műsorral is készülünk nézőinknek.

– Nézőink jól ismerhetik Berecz Piroskát, hiszen hosszú-hosszú éveken át hallhatták itt a televízióban az ő előadásában a különböző verseket. Nagy örömünkre szolgál, hogy elvállalta, hogy meséket mond a gyerekeknek. Klasszikus magyar népmeséket választottunk, amit minden hétköznap 18 óra 1 perckor tűzünk majd műsorunkra – mondta el Pifkó Tamás ügyvezető igazgató.

A másik pedig egy, már régebben is futó műsorunk, az Ízelítő „home office” verziója lesz. Nagy Zoltán saját konyhájából küldi és mutatja be legújabb receptjeit.

Hétfőtől esténként olyan ételeket láthatunk, amelyek változatosak, könnyű az elkészítésük, de tanácsokat is kaphatunk, hogyan tároljuk az élelmiszereket, és hogyan tudjuk praktikusan, pazarlás nélkül felhasználni azokat.

– Ez szerintem egy nagyon jó lehetőség, mert tényleg, akik otthon vannak, azok nagyon sokat gondolkodnak azon, hogy mi legyen az étel, és reméljük, hogy ezzel tippeket tudunk adni, és tényleg olyan tippeket, amihez ha valaki benyúl a spejzbe, vagy benyúl a hűtőbe, akkor ezeket úgy nagyjából megtalálja – magyarázta Nagy ZOltán.

Palacsinta, vagy sós rúd kovászból, kínai sertéscsíkok, csicsókás macok és tojásleves Zoli módra. Csak néhány azok közül, amelyek receptjét és elkészítését is láthatják jövő héttől.

Kínálatunk pedig tovább bővül terveink szerint, lehetőséget biztosítunk az óvodapedagógusoknak, hogy ők is mondhassanak mesét a gyerekeknek, de az otthon tanuló diákokra is gondolva oktatóanyagok elkészítésén is dolgozunk.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Zongoraavató hangverseny 1. rész
09:35
Reklám
09:37
Nézőtér - kulturális magazin
10:07
Reklám
10:09
Zongoraavató hangverseny 2. rész
10:37
Kilátó - megyei magazin
11:03
Reklám
11:05
Empty Pubs és a Gyöngyszem Zenekar koncertje
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Mese – A banya
18:11
Ízelítő - Különkiadás
18:18
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fogadóóra 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fogadóóra 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból
20:12
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság