Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Képviselők is kézbesítik

Képviselők is kézbesítik

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Még a húsvéti ünnepek előtt a postaládákba kerül a Gyöngyösi Újság koronavírus-tájékoztató különszáma. Ezeket az önkormányzati képviselők és önkéntesek kezdték el kihordani háztartásokba a mai napon. Azért ők, mert a Magyar Posta és a kézbesítésben segédkező vállalkozás csak a húsvéti időszak utánra vállalta a lapok szállítását.

Rendeljen étteremből, fizessen bankkártyával, maradjon otthon. Betartandó szabályok és jó tanácsok a Gyöngyösi Újság áprilisi különszámából, amely teljes egészében a koronavírussal kapcsolatos információkat és a helyi híreket tartalmazza. Fontos ezekről tudni, és vannak, akik nem nézik az internetet, így azonban azonnal tájékozódhatnak a lakosok. 16 ezer példány került ma ki a lakossághoz, és ezeket az önkormányzati képviselők és önkéntesek tették a postaládákba, mivel a kézbesítést csak a húsvét utánra vállalta a posta.

– A körzetet ismerve tudjuk azt, hogy hol, mennyi háztartásba kell újságot vinni, ezért jelentkeztünk, én azt hiszem majdnem minden képviselő arra, hogy koordinálja ennek a kiosztását, van ugye egy segítő csapatunk, akikkel, most ezt a körzetenkénti 1000-1600 újságot kivisszük – mondta el Kévés Tamás.

Éppen a kettes körzet utcáit osztják szét egymás között, hogy minden háztartásba jusson újság. Hárman összesen több mint 1000 példányt juttatnak el a lakosoknak. Mivel jön a hosszú hétvége, ráadásul ünnep is lesz, fontos, hogy mindenki tájékoztatva legyen a szabályokról és a gyöngyösi hírekről.

– Nagyon fontos, hogy a nagypéntek előtti napokban kikerüljön, hiszen egy az, hogy tudják otthon olvasni, és a benne lévő cikkek a koronavírusról szólnak, így azt hiszem, hogy minél hamarabb ki kell, hogy kerüljön, az aktualitása az teljesen egyértelmű – fogalmazott Kévés Tamás.

Saját autóval, saját erőből, minden önkéntes és képviselő a gyors és hiteles tájékoztatás érdekében indult ma útnak.


Tovább az archívumra