Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A jövő héten elkezdődik az Északi városrész csapadékcsatornáinak megépítése, illetve a meglévő árkok felújítása Gyöngyös

A jövő héten elkezdődik az Északi városrész csapadékcsatornáinak megépítése, illetve a meglévő árkok felújítása Gyöngyös

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A félmilliárd forintba kerülő beruházás 2011 áprilisára készülhet el.

Átadták a munkaterületet, hétfőn itt már a gépek fognak dolgozni. Indul a csapadékvíz-csatornák építése az Északi városrészben. Az Észak-Magyarországi Regionális Operatív Programban 50 milliós önrész mellé mintegy 450 millió forintot nyert Gyöngyös e célra. A tervezett befejezés a jövő év tavasza.

A 2007-ben benyújtott tender nyomán majdnem 11 kilométer hosszan épülnek vagy újulnak meg az árkok, a munkák több, mint harminc utcában folynak majd. Ha szükségesnek látják, olykor ezt a helyijáratot is meg fogják állítani az építők, erről már egyeztettek a buszokat üzemeltető céggel.

A munkálatok várhatóan sok útburkolatfeltöréssel járnak majd, a terület sűrűn lakott, forgalmas, ezért a szakemberek már előre is kérik a lakosság türelmét az építések során.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-08-27 )

Tovább az archívumra