Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mind polgármesterjelöltet, mind listát és egyéni jelölteket tud állítani a Civilek Gyöngyösért Mozgalom

Mind polgármesterjelöltet, mind listát és egyéni jelölteket tud állítani a Civilek Gyöngyösért Mozgalom

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A jelöltek kijelentették: számukra is meglepő, mennyi cédulával rendelkeznek, ám pontos számadatot erről nem mondtak.

A vártnál könnyebben gyűltek össze a kopogtatócédulák – jelentették be a Civilek Gyöngyösért jelöltjei mai sajtótájékoztatójukon, melyen arról is szóltak: számítanak más civil szervezetek támogatására. Továbbra is zöldenergia-alapú megtakarításokban gondolkodnak a város gazdaságosabb működtetésében, és úgy vélték: jobban kellene ügyelni arra, hogy a közpénzből fizetett beruházások tartós minőségben készüljenek el. Példaként gyöngyösi aszfaltozásokat és egy nagy beruházást is említettek.

A civilek a városi büdzsé átalakítása kapcsán kijelentették: nem mondják, hogy nem fog fájni. Vagyis átgondolnák a nem kötelező önkormányzati feladatok felvállalását, és felülvizsgálnának már megkötött szerződéseket. A lakáskiutalásokat, a bérlakások rendeltetésszerű használatát és a segélyezést is újraszabályoznák.

A szervezet úgy vélte: az iapri park működését tekintve jelzésértékű, hogy nem nálunk, hanem a környező településeken épül fel egy naperőmű és egy pelletgyár. A saját programjukat viszont még nem tették közzé a honlapjukon, erre közlésük szerint a következő hetekben lehet számítani.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-09-03 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés