Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A zord idő ellenére sokan emlékeztek meg, azokról az áldozatokról, akik motoros baleset következtében vesztették életüket az utakon

A zord idő ellenére sokan emlékeztek meg, azokról az áldozatokról, akik motoros baleset következtében vesztették életüket az utakon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ez már a 3. alkalom, hogy a Hatvani Motoros Egyesület és a MotaMot Alapítvány közösen rendezi meg a Kékesi emlékfelvonulást, ahol több százan robognak fel az ország legmagasabb pontjára és teszik tiszteletüket.

A felvonulást a gyöngyösi rendőrség munkatársai biztosították. Az évről évre, megrendezésre kerülő civil kezdeményezéshez bárki csatlakozhat, és valóban az ország minden pontjáról jöttek motorosok, sőt még a határon kívülről, Szlovákiából is csatlakoztak a motorostársasághoz.

Akadtak olyanok is, akik elég extrém módon érkeztek már Gyöngyösre is, Kis Mezei Mária 2 napon keresztül jött egy 50cm3 –es robogóval.

Juhász Gábor szervező hozzátette, ezzel az emléknappal hagyományt szeretnének teremteni, jövőre ugyanitt ugyanekkor találkozunk.

Kerek Zsolt


Az Aktuális napi hírei (2010-09-03 )

Tovább az archívumra