Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Szeptemberi ülésén a gyöngyösi grémium sok más téma mellett a kórház működésével, és az ipari park önkormányzati üzletrészének eladásával foglalkozott

Szeptemberi ülésén a gyöngyösi grémium sok más téma mellett a kórház működésével, és az ipari park önkormányzati üzletrészének eladásával foglalkozott

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A testület tagjai megköszönték a Városháza dolgozóinak ciklusbéli munkáját is.

A ciklus utolsó rendes ülését tartotta ma Gyöngyös képviselőtestülete, amelyen Farkas Anna eddigi vezető helyett egy új ügyvezetőt, Szabó Zoltánt nevezték ki a Gyöngyös Városfejlesztő Kft. élére. A kórház vagyonkezelési szerződésének módosítása mellett a képviselőtestület tagjai tájékozódtak az intézmény üzleti-szakmai terveinek teljesüléséről.

Beszámoló hangzott el a Sportiskola működéséről, az idei első éves költségvetésének teljesüléséről, a Fő Téri Galéria áthelyezéséről, emellett az önkormányzat vagyonrendeletét is módosították. Arról is döntöttek, hogy a következő grémium létszámának megfelelően beszereznek 15 darab új hordozható számítógépet, és a város idén is csatlakozik a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíj-rendszerhez, hárommillió forinttal.

A képviselők ezt követően zárt ülésen vitáztak az ipari parkot működtető cégben évő önkormányzati üzletrész eladásáról, és egy Fő téri helyiség bérleti díjának csökkentéséről. A grémium tagjai megköszönték a Városháza dolgozóinak négyéves segítségét képviselői munkájuk során. Ez a képviselőtestület ebben az összetételben még egyszer tart közös összejövetelt, az ünnepélyes búcsúülés e hónap végén következik.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-09-14 )

Tovább az archívumra