Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megnyitott a mozi

Megnyitott a mozi

Pénteken megnyitott a gyöngyösi mozi. Amíg nem érkeznek új premierek, az év elején vetített filmek láthatóak. A nézőknek nem kell maszkot viselniük, a nem egy háztartásban élők között viszont pár széket üresen hagynak. A felújítás miatt jelenleg egy terem üzemel, de bíznak abban, hogy mire a premierek megérkeznek, végeznek a székek cseréjével.

Még a padlószőnyeget is felszedték, hamarosan érkeznek az új székek. A Szabadság terem azonban már péntektől várja a nézőket, az enyhítéseknek köszönhetően a gyöngyösi mozi is megnyitott.

– Még visszafogott forgalomról beszélhetünk, ami köszönhető annak, hogy a nagy premierek még váratnak magukra, úgyhogy egyelőre azok közül a filmek közül válogattunk az első fél héten, ha szabad így mondani, hiszen szerdáig tartott az első hét műsora, amelyeket januárban-februárban, márciusban vetítettünk, és talán még nem volt alkalma mindenkinek megnézni. – nyilatkozta Pifkó Tamás, a Gyöngyösi Televízió Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Augusztus elején viszont már lehet számítani többek között a Tenet című akcióthriller premierjére, de érkezik a Wonder Woman 1984, a Mulan, ősszel pedig a James Bond film következő része is a vászonra kerül.
Addig pedig újra láthatják a Star Wars 7.,8., és 9. részét, a Bad Boys Mindörökké Rosszfiúkat, valamint a kicsik kedvenceit, a Kuflikat és a Lenge meséket is.
Központi óvintézkedés nincs meghatározva, maszkot sem kell viselniük a nézőknek, a távolságot viszont próbálják tartani a mozi munkatársai.

– Igyekszünk úgy kiadni a jegyeket, hogy a nem egy háztartásból érkezők között 2-3 széket üresen hagyjunk, illetve a sorokkal is megpróbálunk így sáfárkodni, hogy ha a nézői létszám ezt lehetővé teszi, és erre kérjük, bíztatjuk azokat is, akik interneten foglalnak jegyet, hogy úgy próbálják a foglalásukat intézni, hogy hagyjanak ki 2-3 széket üresen maguk mellett. – tette hozzá a cégvezető.

Pifkó Tamás elmondta: szépen fogytak a vírus ideje alatt a jelentős kedvezményű támogatói jegyek, ezeket jövő év szeptember végéig lehet felhasználni.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:03
Márkus Liza - Könnyű mint az 1x1
15:05
Egy nap a világ - utifilm sorozat – Malaysia 1. rész
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
A Templomfestő - dokumentumfilm
16:05
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Luther Márton élete 5. – Minden eladó - rajzfilm sorozat
19:08
Reklám
19:11
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:36
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság