Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Köszönetnyilvánítás a Tour de Hongrie támogatóinak

Köszönetnyilvánítás a Tour de Hongrie támogatóinak

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Köszönetet mondott Gyöngyös önkormányzata a Tour de Hongrie Gyöngyös-Kékestetői szakasz támogatóinak. Több cég is segített abban, hogy Gyöngyös és környéke a legnagyobb sportcsatornák közvetítésében az egész világon látható volt.

Ázsiában, Amerikában és szinte az összes kontinensen látható volt, amikor a Tour de Hongrie Gyöngyös-Kékestetői szakaszán végighajtottak a versenyzők. Így Gyöngyös és a Mátra nem csak a sporttörténelem részévé válhatott, hanem turisztikai szempontból is értékes marketing időt kaphatott az egész világon sugárzó televíziók műsorában. Ahhoz, hogy mindez létrejöhessen, támogatókra volt szükség. A Gyöngyösi Önkormányzat azoknak a cégvezetőknek mondott köszönetet, akik úgy gondolták, érdemes egy ilyen ügy mellé állni.

– Nekik köszöntük meg azt a támogató munkát, ki nagyobb – milliós összeggel, ki többszázezer forinttal, ki a személyes munkájával segítette a versenyt, a szervezést. És most az első alkalommal ki is osztottunk okleveleket, díjakat. – mondta Hiesz György polgármester.

Az elismeréseket Hiesz György Gyöngyös város polgármestere adta át, arany, ezüst és bronz, valamint egyéb kategóriákban. Bronz fokozatú támogatói díjat kapott a B. Braun Medical Kft. és a Vamav Kft., ezüst fokozatú díjat kapott a Hyginett Kft. az arany fokozatú támogatói elismerés a Metal Parts Expert Kft. kapta meg.

– Szeretnénk a mozgást és az egészséges életet, mint ahogy a mai világban fontos a sportot, hogy mindenkihez eljusson. Ha ezzel mi hozzá tudunk járulni, hogy ezt megismerje minél több ember, akkor ezt megtesszük, és ha egyéb mód van rá, akkor is. – mondta Erdélyi Zsolt, a Metal Parts Expert Kft. operatív igazgatója.

Az egyéb kategória elismeréseit 9 cég kapta meg. Köztük volt többek között a Sportfólió Kft., a Városgondozás Zrt., a Gyöngyösi Tv, az Egererdő Zrt. a Hotel Ózon és a Mátra Biker Sport Club is.

– Számos nemzetközi, európai tévécsatornákon keresztül 80-100 millió ember ismerkedhet meg a várossal, a Mátrával és ezzel a csodálatos környezettel. – mondta Dr. Záray László, a Mátra Biker Sport Club elnöke.

Az elismerések átadása után a farkasmályi Domínium pincészet egy pincelátogatással egybekötött borkóstolóra hívta a jelenlévőket.


Tovább az archívumra