Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Plusz járatok indulnak a hétvégén a megnövekedő forgalom miatt Gyöngyösön

Plusz járatok indulnak a hétvégén a megnövekedő forgalom miatt Gyöngyösön

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Plusz helyi járatokkal segíti a temetőbe jutást a hétvégén az önkormányzat. Mindenszentekkor és halottak napján többen igénylik a buszos közlekedést, a polgármester arra kéri a lakosságot, hogy a buszokon a kötelező maszkhasználaton felül viseljenek kesztyűt is.

A mostanin felül további három járat indul mindenszentekkor és halottak napján, vagyis szombaton és vasárnap a városban, hiszen a temetőlátogatások miatt megnövekedett forgalomra lehet készülni. Október 31-én és november elsején az 1-es és a 2-es helyi járat többször indul.

Hiesz György legutóbbi tájékoztatóján jelentette be, hogy a Volántól kértek pluszjáratokat, viszont fokozott óvatosságra inti a buszt használókat.

– Szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy egyrészt a tömegközlekedésen a maszkhasználat kötelező, lehetőleg kesztyűt is használjanak. Nagyon sok idős ember fogja ezt a szolgáltatást igénybe venni, kérem, hogy vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra. – mondta Hiesz György, Gyöngyös polgármestere.

A jelzett járatok, amelyek érintik egyebek között a nyolcvanasi és a dombi városrészt, a belvárost és a Felsővárost, csak szombaton és vasárnap közlekednek.


Tovább az archívumra