Kezdőlap » Hírek - Aktuális » November 15. a jelentkezési határidő a keresztféléves felsőoktatási képzésekre

November 15. a jelentkezési határidő a keresztféléves felsőoktatási képzésekre

Még 19 napjuk maradt azoknak a leendő hallgatóknak, akik a februárban induló felsőoktatási képzések valamelyikére szeretnének jelentkezni. A határidő: november 15-e éjfél. Változás, hogy idén azok is jelentkezhetnek mesterképzésre, akik a nyelvvizsgamentességnek köszönhetően megkapták az oklevelüket. A ponthatárokat várhatóan 2020. január második hetében hirdetik ki.

Legkésőbb november 15-én éjfélig lehet elektronikusan jelentkezni a keresztféléves felsőoktatási képzésekre a felvi.hu weboldalon. A jelentkezéskor már meglévő dokumentumokat a jelentkezéssel egy időben kell feltölteni az E-felvételibe. A februárban induló félévre ismét mesterszakokat hirdet a Gyöngyösi Károly Róbert Campus többek között turizmus-menedzsment és vidékfejlesztési agrármérnök szakokat is – tudtuk meg Dr. Bujdosó Zoltán főigazgatótól.

– Mint ahogy korábban is keresztfélévben mesterképzéseket hirdettünk, valamennyi mesterképzésünk úgy állami ösztöndíjas, illetve költségtérítéses formában hirdetjük. Tehát lehet jelentkezni vezetésszervezés, vállalkozásfejlesztés, turizmus-menedzsment, illetve vidékfejlesztési agrármérnök mesterképzésekre. Ez azt jelenti, hogy oklevéllel rendelkező hallgatókat várunk ezekre a képzésekre. – mondta Dr. Bujdosó Zoltán, a Szent István Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának főigazgatója.

A főigazgató hozzátette: idén azoknak a jelentkezését is várják, akik a nyelvvizsgamentességnek köszönhetően megkapták az oklevelüket.

– Akik már megkapták, vagy akiknek jelenleg folyamatban van az oklevelük kiállítása a nyelvvizsgamentességnek köszönhetően, őket is sok szeretettel várjuk most a mesterképzésben. Fontos tudni azt, hogy ha hiányzó dokumentuma van november 15-én, attól még jelentkezni lehet. 2021. január 11-ig lehet dokumentumokat feltölteni, addigra azért jó eséllyel mindenkinek ki fogjuk állítani az oklevelét. Azok, akik most megkapják ők is tudnak már erre jelentkezni. – tájékoztatott a főigazgató.

Dr. Bujdosó Zoltán kiemelte: idén is legfeljebb hat helyet lehet megjelölni, ebből hármat díjmentesen, a további jelentkezési helyek megjelöléséért 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetni.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A sándorgyuri - portréfilm
15:21
Vidróczki gála 2019 - Vidróczki Verőke - Ide lábam, ne oda…
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Zongoraavató hangverseny (részlet)
16:05
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:31
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:12
Világörökség_Jászó 
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság