Kezdőlap » Hírek - Aktuális » November 15. a jelentkezési határidő a keresztféléves felsőoktatási képzésekre

November 15. a jelentkezési határidő a keresztféléves felsőoktatási képzésekre

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Még 19 napjuk maradt azoknak a leendő hallgatóknak, akik a februárban induló felsőoktatási képzések valamelyikére szeretnének jelentkezni. A határidő: november 15-e éjfél. Változás, hogy idén azok is jelentkezhetnek mesterképzésre, akik a nyelvvizsgamentességnek köszönhetően megkapták az oklevelüket. A ponthatárokat várhatóan 2020. január második hetében hirdetik ki.

Legkésőbb november 15-én éjfélig lehet elektronikusan jelentkezni a keresztféléves felsőoktatási képzésekre a felvi.hu weboldalon. A jelentkezéskor már meglévő dokumentumokat a jelentkezéssel egy időben kell feltölteni az E-felvételibe. A februárban induló félévre ismét mesterszakokat hirdet a Gyöngyösi Károly Róbert Campus többek között turizmus-menedzsment és vidékfejlesztési agrármérnök szakokat is – tudtuk meg Dr. Bujdosó Zoltán főigazgatótól.

– Mint ahogy korábban is keresztfélévben mesterképzéseket hirdettünk, valamennyi mesterképzésünk úgy állami ösztöndíjas, illetve költségtérítéses formában hirdetjük. Tehát lehet jelentkezni vezetésszervezés, vállalkozásfejlesztés, turizmus-menedzsment, illetve vidékfejlesztési agrármérnök mesterképzésekre. Ez azt jelenti, hogy oklevéllel rendelkező hallgatókat várunk ezekre a képzésekre. – mondta Dr. Bujdosó Zoltán, a Szent István Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusának főigazgatója.

A főigazgató hozzátette: idén azoknak a jelentkezését is várják, akik a nyelvvizsgamentességnek köszönhetően megkapták az oklevelüket.

– Akik már megkapták, vagy akiknek jelenleg folyamatban van az oklevelük kiállítása a nyelvvizsgamentességnek köszönhetően, őket is sok szeretettel várjuk most a mesterképzésben. Fontos tudni azt, hogy ha hiányzó dokumentuma van november 15-én, attól még jelentkezni lehet. 2021. január 11-ig lehet dokumentumokat feltölteni, addigra azért jó eséllyel mindenkinek ki fogjuk állítani az oklevelét. Azok, akik most megkapják ők is tudnak már erre jelentkezni. – tájékoztatott a főigazgató.

Dr. Bujdosó Zoltán kiemelte: idén is legfeljebb hat helyet lehet megjelölni, ebből hármat díjmentesen, a további jelentkezési helyek megjelöléséért 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetni.


Tovább az archívumra