Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Újabb tettenérés

Újabb tettenérés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Több tasak kábítószergyanús anyagot találtak a Városrendészeti Igazgatóság munkatársai egy gyöngyösi férfinél. November 7-én a Hunyadi János utca egyik parkolójában lettek figyelmesek egy feltört gépjárműre, valamint egy ott köröző személygépkocsira. Ezután ellenőrizték a gépjárműben tartózkodó három személyt, ekkor derült ki, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, valamint az autó műszaki érvényessége is lejárt. A gyanús személy átvizsgálása során kerültek elő a tasakok, ezt követően a férfit a rendőrök előállították, a droggyanús anyagot pedig lefoglalták.

November 7-én éjszaka, itt a Hunyadi János utca egyik parkolójában lettek figyelmesek a Városrendészet munkatársai, egy ott parkoló, üresen álló, leengedett ablakú gépjárműre, amiről kiderült, hogy feltörték. Miközben a városrendészek értesítették a rendőrséget, figyelmesek lettek egy ott köröző személygépkocsira.

– Arra lettek figyelmesek, hogy egy gyanúsan viselkedő Suzuki típusú személygépkocsi több kört is tett a gyorsétterem körül, majd leállt annak parkolójába. Tekintettel arra, hogy kijárási korlátozás van érvényben így ellenőrzés alá vonták ezt a gépjárművet, melyben három fő tartózkodott. – tájékoztatott Ferenczy Dániel, a Városrendészeti Igazgatóság igazgatója.

A három személyt ellenőrzés alá vonták, ekkor derült ki, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, akinél az átvizsgálás során több kábítószergyanús tasakot is találtak.

– Az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépjármű vezetője nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint az autó műszaki érvényessége is lejárt. Ezt követően a gyanús személyt átvizsgálták, és a ruházatából és a gépjárműből előkerült több tasak kábítószergyanús növényi származék. – mondta Ferenczy Dániel.

A férfit a rendőrök előállították, a droggyanús anyagot pedig lefoglalták. Ferenczy Dániel kiemelte: az elmúlt héten ez volt a harmadik eset, amikor a Városrendészet munkatársai kábítószergyanús anyag birtoklásán értek tetten valakit.


Tovább az archívumra