Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Változik a Volánbusz jegyértékesítése

Változik a Volánbusz jegyértékesítése

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Már Gyöngyösön és Egerben sem vehetünk jegyet a buszsofőröktől. Újabb városokban változtat a jegyvásárlás feltételein a Volánbusz december elsejétől. Így tovább bővül azoknak a városoknak a száma, ahol a kijelölt időben csak előre váltott jeggyel lehet majd a társaság járatain utazni.

Várakozó utasok a gyöngyösi buszpályaudvaron. Ők ma még megvehetik a jegyeiket felszálláskor a sofőrnél. Keddtől azonban ez is változik.

A személyes találkozások számát szeretné csökkenteni a Volánbusz azzal az intézkedésével, amely szerint egyes városokban a jegypénztárak nyitvatartási idejében, csak előre váltott jeggyel vagy bérlettel lehet utazni. Ez azt jelenti, hogy ezekben a városokban, a pénztári órákban a sofőrök nem árulhatnak jegyet a felszálló utasoknak. Ez a rendelkezés Egerben és Gyöngyösön is érvénybe lép december elsejétől. Az érintett városok teljes listája a Volánbusz honlapján megtalálható.

Az utazási társaság arra kéri az utasait, ne csak a jegypénztárak szolgáltatásait vegyék igénybe – ha van rá lehetőségük, online vásárolják meg a jegyüket. Már három platform is a rendelkezésére áll a vásárlóknak az elektronikus vásárláshoz. A Volánbusz honlapján, a Máv applikációban és a mobiljegyes értékesítési rendszerben is megvásárolhatják a jegyeket.


Az Aktuális napi hírei (2020-11-30 )

Tovább az archívumra