Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egész nap színes programokkal és kézműves foglalkozásokkal várták az érdeklődőket a Gyöngyösorosziban megrendezett Hagyományok hétvégéjén

Egész nap színes programokkal és kézműves foglalkozásokkal várták az érdeklődőket a Gyöngyösorosziban megrendezett Hagyományok hétvégéjén

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A rendezvény keretein belül találkoztak a Dél Mátra Közhasznú Egyesületben részt vevő települések polgármesterei is.

Sok feladata lesz a jövőben is a Mátraaljai települések polgármestereinek. Ezekkel a szavakkal nyitotta meg a Gyöngyösorosziban megrendezett polgármesterek találkozóját Balázs József. Az országgyűlési képviselő hozzátette, a Dél Mátra Közhasznú Egyesület tagjainak fejlődését nagyban segítheti az együttműködés és a folyamatos kapcsolattartás.

A programsorozatnak nem csak az volt a célja, hogy a fiatalokkal megismertessék a hagyományokat, hanem az is, hogy szorosabbra fűzzék a Dél Mátra Közhasznú Egyesületben részt vevő települések kapcsolatát.

A település polgármestere elmondta, az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre nagyobb létjogosultsága van a hagyományőrző rendezvénynek. Ezt a nagy érdeklődés mellett az is bizonyítja, hogy évről évre egyre több civil szervezet vesz részt a programok lebonyolításában.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2010-11-29 )

Tovább az archívumra