Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Karbantartás után nyit a strand, de csak a sportolók használhatják

Karbantartás után nyit a strand, de csak a sportolók használhatják

A megszokottól hamarabb kinyithat idén a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand a sportolók számára, köszönhetően annak, hogy az intézmény most idő előtt befejezi a kötelező karbantartási és a higiéniai munkálatokat. Csupán egy megfelelő vízminta szükséges, és akár már a jövő héten nyithatnak. Az üzemeltető reméli, hogy egy esetleges enyhítésnek köszönhetően, a lakosság is újra igénybe veheti majd a létesítményt.

Fertőtlenítik a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand belső részét. Az intézmény az idén lehet hamarabb is kinyithat a megszokottól. A kötelező karbantartási és higiéniai munkálatok után, már csak egy megfelelő vízminta szükséges az újranyitáshoz – mondta el televíziónknak az üzemeltető cég ügyvezetője.

– Az úszó szezon december 20-a magasságában véget ért. Ezt követően meg tudtuk kezdeni azokat a takarítási, fertőtlenítési munkákat, amik elő vannak írva erre az időszakra. Egy pár nappal előbbre vagyunk. Gyakorlatilag ott tartunk most már, hogy egy jó vízmintára várunk és akkor újra tudjuk indítani a 2021-es évben az uszodát. – mondta Juhász Péter, a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Amennyiben az intézmény újra kinyithat, akkor továbbra is csak a sportolók és csak a 33 méteres medencét vehetik igénybe. A gyermek és az élmény medence ezután sem fog üzemelni. Jelenleg csak négy sportegyesület használja az uszodát, a lakosság továbbra sem léphet be a strand területére. Amennyiben enyhítés történik, úgy a tavalyi árakra számíthatnak az úszni vágyók.

– Minden évben új ártáblával kezdünk, idén ez nem így lesz, hiszen a kormányrendeletnek köszönhetően sajnos nem tudunk változtatni az árainkat, egészen december 31-ig. Tehát oly módon fogunk működni, ahogy be is fejeztük az évet a lakosság irányába. – mondta Juhász Péter.

Az ügyvezető reméli, hogy egy esetleges enyhítésnek köszönhetően újra kinyithatják a kapukat a lakosság előtt is. Hozzátette: a higiéniára továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
09:21
Reklám
09:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
09:52
Luther Márton élete 5. – Minden eladó - rajzfilm sorozat
10:08
Reklám
10:11
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
10:36
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
11:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Luther Márton élete 6. – Kenyértörés - rajzfilm sorozat
18:15
Márkus Liza - Csak egy tánc volt
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:07
Villanófényben a Mátra - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Malaysia 2. rész
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság