Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Szembe ment a forgalommal, majd önként jelentkezett a rendőrségen

Szembe ment a forgalommal, majd önként jelentkezett a rendőrségen

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A forgalommal szemben hajtott be a Pesti úti körforgalomba, majd ott összeütközött egy személyautóval egy mikrobusz nemrégiben Gyöngyösön. A sofőr nem állt meg, hanem egy piros lámpán áthajtva bement egy egyirányú utcába és ott egy kukának ütközött. Ezt követően a férfi önként besétált a rendőrségre és elmondta, hogy eltiltás mellett vezetett és balesetet okozott.

Alapesetben a körforgalomba behajtva nem találkozhatunk szembejövő forgalommal, azonban a hétvégén, itt a Pesti úton ez történt. A Budapesti Autósok közösségének oldalán osztották meg, ahogy a körforgalomba behajtó autóssal szemben hirtelen feltűnik egy fehér kisbusz, ami szabálytalanul közlekedve még egy másik személyautónak is nekiment. Ezt követően a sofőr továbbhajtott.

– Gyöngyösön, a Pesti úton lévő körforgalomban, a benzinkút közelében január 24-én kora este behajtott az ott lévő körforgalomba a forgalommal szembe. Ott, érintőlegesen összeütközött egy szabályosan közlekedő személyautóval. A helyszínről megállás nélkül továbbhajtott a kisbusz, majd egy közelben lévő forgalomirányító lámpa piros jelzésén áthaladva szemből behajtott egy egyirányú utcába. – tájékoztatott Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Innen, a toronyház melletti kereszteződésből, éppen a Gyöngyösi Rendőrség utcájába hajtott be szemből, ami szabálytalan, hiszen az utca egyirányú. Ezt követően éppen a rendőrség bejáratánál lévő kukának hajtott, majd az ütközés után megállt. A sofőr ezután kiszállt és besétált a kapitányságra.

– Elmondta a munkatársaimnak, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett és balesetet okozott, egyébként személyi sérülést nem okozott. A férfit meghallgatták munkatársaim és büntető eljárás keretében vizsgálják az ügy körülményeit. – mondta a sajtószóvivő.

Soltész Bálint hozzátette: az ügy kivizsgálása folyamatban van, jelenleg szakértői véleményre várnak. Úgy tudjuk, a sofőr mellett még ketten ültek a mikrobuszban.


Az Aktuális napi hírei (2021-01-26 )

Tovább az archívumra