Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új irodaház épül a Gyöngyösi Hulladékkezelőnél

Új irodaház épül a Gyöngyösi Hulladékkezelőnél

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Hamarosan befejeződik az új irodaház építése a Gyöngyösi Hulladékkezelő Nonprofit Kft.-nél. Az épület 6 irodából, egy tárgyalóból, egy konyhából és két vizesblokkból áll. A munka azonban korántsem ér véget, ugyanis hamarosan elkezdődik az új bálázó csarnok építése is, aminek köszönhetően magasabb színvonalon tudják majd működtetni a hulladékgazdálkodást.

Glettelik a falat, vágják a gipszkartonlapokat – most a belső munkálatokat végzik a szakemberek a Gyöngyösi Hulladékkezelőnél. Az ügyvezető igazgató azt mondja: tavaly kezdték meg a beruházást, aminek köszönhetően bővül az irodaház.

– Elméletileg, ha az időjárás engedi március végén, április elején birtokba tudjuk venni az új irodaházat. 6 irodával bővítettük az eddigi irodaépületünket, illetve egy tárgyalóval. Úgy gondolom, hogy az ide látogató ügyfeleket kulturált körülmények között tudjuk fogadni. Az ügyintézés hatékonyabb kell, hogy legyen. – mondta Hencz Zsolt, az NHSZ Gyöngyösi Hulladékkezelő Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Az ügyvezető igazgató azt mondja, azért is volt fontos új irodaházat építeni, mert a meglévő épületet már kinőtték, valamint a pandémiás helyzetre való tekintettel, nagyobb férőhellyel próbálják védeni dolgozóikat, hiszen így egy irodában csak 2 fő tartózkodna.

A munka azonban nem ér véget a telephelyen, hamarosan az új bálázó csarnokot kezdik el építeni.

– A tervek már rendelkezésre állnak, úgyhogy időjárástól függetlenül elkezdjük ezt a nagy beruházást is, ami egy 1000 négyzetméteres modern bálázó csarnoknak az építése lesz, ahol a beérkező szelektív hulladékot a dolgozók is jobb körülmények között tudják végrehajtani és ezt a nagyobb mennyiséget is fel fogjuk tudni dolgozni. – mondta Hencz Zsolt.

A terület átrendezése is tervben van, mondja az ügyvezető igazgató, a hulladékudvar például átkerülne a telephely túloldalára, ezzel pedig csökkenne a Kenyérgyár úti forgalom.


Tovább az archívumra