Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Két környékbeli cég kapta idén a Heves Megye Gazdaságáért-díjakat

Két környékbeli cég kapta idén a Heves Megye Gazdaságáért-díjakat

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Mátrai Erőmű Karbantartó Kft. és a Detki Keksz Kft részesülhetett a szakmai elismerésben, melyet az iparkamara gazdasági évnyitóján nyújtottak át.

A Heves Megyei Iparkamara gazdasági évnyitóján szokás átadni több más elismerés mellett a Heves Megye Gazdaságáért-díjakat is, amelyet ez alkalommal egy detki és egy visontai vállalkozás képviselője vehetett át. Az erőmű berendezéseit karbantartó cég immár a megye Értékteremtő Vállalkozása, az utóbbi időben már nem az első szakmai díjat kapták meg. Mindez egy több évtizedes szaktudással rendelkező kollektíva munkájának jele, vélte a cég vezetője.

A Halmajugrán működő édesipari vállalkozás 1983 óta gyártja a kekszeket, a 140 főt foglalkoztató céget idén épp 20 éve irányítja Pavlova Olga. A válság kirobbanása óta minden év mást mutat a végére gazdasági értelemben, mint amit előtte elterveznek, mondta az igazgató asszony.

Itt vehetett át Heves Megye Szakképzéséért-díjat Nagy János, a Mátrai Erőmű Zrt. Oktatási Központjának nyugalmazott vezetője is.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-01-10 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés