Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bemutatta jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

Bemutatta jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gyöngyösön is kezdetét vette a 2022 tavaszán esedékes országgyűlésiképviselő-választást megelőző kampány. Szerdán a Mi Hazánk Mozgalom mutatta be Heves megye 2. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét, Hajdara Rolandot. A Mi Hazánk Mozgalom mind a 106 választókerületben önállóan indul a jövő évi választáson, céljuk, hogy a helyi igényekhez igazodva segítsék a térségek lakóit.

A szakadó eső sem állította meg a Mi Hazánk Mozgalom politikusait, sajtótájékoztató keretében mutatták be gyöngyösi képviselőjelöltjüket. Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke azt mondta: jelöltjük a vidékiek és a mátraaljai gazdálkodók mellett a teljes választókerületet szeretné képviselni, az ő problémáikra szeretne megoldást találni.

Hajdara Roland azt mondta: a Gyöngyös térségében élők életminőségének javításán szeretne dolgozni. Hozzátette: a kisgazdákkal az „Isten, Haza, Család” jelszóhármas mentén kíván elindulni, hogy ismét méltón képviselve legyen a magyar vidék, hiszen ez az értékrend mindazt tartalmazza, amivel erős országot lehet építeni, ahol az emberek kiszámítható és stabil életet tudnak élni.

– A térség tekintetében mindig, mint ahogy hangsúlyoztam is az előbb igazodni kell a helyi igényekhez. Én nem kívánnám diktatórikusan megmondani a helyieknek, hogy mi a jó nekik. Helyi kezdeményezések, igények alapján hozni forrásokat a térségbe és az alapján megvalósítani a jövőbeni fejlesztéseket. – mondta Hajdara Roland, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

A Mi Hazánk alelnöke a sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a jövő évi választásokon mind a 106 választókerületben önállóan terveznek indulni. Hozzátette: fontosnak tartják a magyar emberek igényeit, így pártjuk néhány fontos célkitűzését is felsorolta.

– A közbiztonságot helyre szeretnénk állítani, a helyiek életszínvonalát helyre szeretnénk állítani, a minőségi munkahelyek számát szeretnénk növelni, az infrastruktúráról nem is beszélve. Akkor talán olyan dolgokat említettem, ami sajnos mind a 106 kerületben jobbára égető az ott lakók számára. Úgy hogy összefoglalván, ahogy Roland is mondta, mi mindenképp az itt lakókat szeretnénk itt is szolgálni és az ő igényeikhez fogunk igazodni. – mondta Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

Az alelnök kiemelte: fontos az emberek véleménye, ezért várják a javaslataikat, és megpróbálják képviselni minden egyes állampolgárát ennek a választókerületnek is.


Tovább az archívumra