Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Két, a vörösiszap-katasztrófa mentési munkálataiban részt vett fővárosi tűzoltót lát vendégül családjukkal együtt Gyöngyös Önkormányzata

Két, a vörösiszap-katasztrófa mentési munkálataiban részt vett fővárosi tűzoltót lát vendégül családjukkal együtt Gyöngyös Önkormányzata

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A város egy országos kezdeményezéshez csatlakozik ezzel, a tűzoltók egy hétig pihenhetnek Mátrafüreden.

A korábbi bevetésekhez mérten is különleges feladatot rótt a kolontári vörösiszap-katasztrófa azokra tűzoltókra, akik részt vettek a mentésben, emlékezik vissza egyikük, Varga Krisztián.

Varga Krisztián és családja vendégként érkezett Gyöngyösre, kipihenni a vörösiszap-krízis hónapjait. A Fürdőszövetség ingyen fürdőbelépőket nyújtó országos elképzeléséhez csatlakozva az önkormányzat egy hétig biztosítja számukra a pihenés mellé a szállást és az étkezést is.

A Fürdőszövetség felajánlásának célja, hogy a mentésben résztvevők a hazai szolgáltatók segítségével kikapcsolódjanak. Az ide érkezett tűzoltókat a kékestetői tűzoltó síversenyen is vendégül látják majd a kikapcsolódás helyi szervezői: az önkormányzat, a gyöngyösi Tűzoltóság és a Sportfolio Kft.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-02-08 )

Tovább az archívumra