Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az egyéni foglalások jellemzőek a mátrafüredi ifjúsági táborban

Az egyéni foglalások jellemzőek a mátrafüredi ifjúsági táborban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Május elejétől folyamatosak a foglalások a Mátrafüredi Ifjúsági Táborban, a koronavírus után viszont inkább a magánszemélyek érdeklődnek, kevesebb a csoportos foglalás. Hamarosan egy újabb helyszínen, Sástón is lehet táborozni, az üzemeltető úgy látja: nagy a kereslet, hiszen bár remek szállodái vannak a térségnek, sokan keresik az olcsóbb lehetőségeket közel a természethez.

Szobák emeletes ággyal, apartmanok, de a friss, tiszta, hegyi levegő minden szállástípusnál garantált. Ötven vendég befogadására alkalmas a Mátrafüredi Ifjúsági Tábor, amely május elején kezdte meg a szezont. A vírushelyzet átalakította a turizmust, ezt pedig itt is érzékeli az üzemeltető.

– Sokkal több az egyéni foglalásunk, valószínű, hogy az emberek nem indulnak el tömegesen külföldre, hanem sokkal inkább magyarországi területeket és magyar turisztikai helyszíneket választják, úgyhogy én azt gondolom, hogy ennek is köszönhető az, hogy Mátrafüredre egyre többen látogatnak el évről-évre. – mondta Lukovszki Judit, a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. kommunikációs- és marketingmenedzsere.

Csoportos foglalásuk idén kevesebb van. Jelenleg gyermektábor zajlik a helyszínen, amelyet minden évben igyekeznek szépíteni, fejleszteni. Az ifjúsági tábor igazán különleges helyszínt nyújthat azoknak, akik a város zajától távol keresnek nyugodt, csendes környezetet a pihenéshez.

– A Mátrában én úgy gondolom, nagyon klassz szállodáink vannak, négy csillagosak, nagyon klassz felszereltséggel, viszont nagyon sok túrázó, különleges igénnyel érkeznek, például most volt egy foglalásunk, lovakkal szeretnének jönni, tehát nagyon sokan keresik az olcsóbb, de tiszta szálláshelyeket, ezeknek az igényeknek mi mind megfelelünk. – mondta Lukovszki Judit.

Hamarosan Sástón is lesz lehetőség szállást foglalni, ott több mint 20 főt tudnak fogadni. A füredi tábor minden fórumon megtalálható, de nem csak az interneten, hanem személyesen, telefonon is lehet érdeklődni a szabad időpontok iránt.


Tovább az archívumra