Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gyöngyösön tartott edzést Rubint Réka

Gyöngyösön tartott edzést Rubint Réka

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Újra megmozgatta a gyöngyösieket Rubint Réka, aki a napokban tartott edzést a városban. A fitneszguru több mint egy órás tornát tartott a Kömlei Károly Sporttelepen, ahová rengeteg érdeklődő érkezett.

Jó hangulatban, jó zenére, de mégis kőkemény edzést tartott Rubint Réka Gyöngyösön, a Kömlei Károly Sporttelepen. Az itt élők már nagyon várták, hogy fitneszguru újra megmozgassa őket.

– A karantén alatt nagyon sok alakreform tornát csináltam otthon anyával, és nagyon szerettem őket, és mikor meghallottam, hogy Gyöngyösön lesz, akkor egyből el szerettem volna jönni, mert szerintem ez hatalmas feltöltődés lesz. – mondta Molnár Dóra.

– Nagyon szeretem Rékát, nagyon jók a tornái és otthon is sokat tornáztam rá, így adódott ez az alkalom, és most eljöttem. – nyilatkozta Sajgi Beáta.

Stábunknak az edzés előtt sikerült Rékával interjút készítenie, aki elmondta: nagyon várta már, hogy újra közönség előtt tarthasson tornát, a gyöngyösiek számára pedig egy különleges edzéssel készült.

– Fantasztikus érzés újra összekapcsolni az energiáinkat, a szívünket és a lelkünket. Nyílván, mint más területeken nekem is nagyon-nagyon hiányzott a munka és a személyes kapcsolattartás, a fizikai érintkezés az emberekkel úgy, hogy most van mit bepótolni. – mondta Rubint Réka személyi edző.

A sportpálya adta lehetőséget kihasználták az edzésen résztvevők, és Rékával együtt pályán futottak, majd ott is folytatták a tornát. Az edzés több mint egy órán át tartott, és rendesen megizzasztotta a résztvevőket.

A nyári meleg nagy kihívást jelenthet az edzés szerelmeseinek, ezért Rubint Réka azt tanácsolja, hogy amennyiben lehetőség van rá, az emberek válasszák az esti és a reggeli órákat a testmozgáshoz.

– Ha nincs alkalmuk arra, hogy a reggeli, vagy az esti órákban oldják meg a sportolást, akkor mindenképpen valamilyen légkondicionált helyiségben, ahol nincs nagyon meleg, és a bőséges folyadékfogyasztás is nagyon fontos. Akár 3-4, de még lehet 5 liter is, lehetőleg ne cukros üdítőt igyunk, hanem vizet, vagy limonádét édesítőszerrel. – mondta Rubint Réka.

Újra nagy tervekkel készül Réka a nyárra, hiszen többek között két külföldi tábort is szervez, emellett folyamatosan edzéseket tart a fővárosban, valamint az ország számos pontján.


Tovább az archívumra