Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Átadták a Gyöngyös Város Közszolgálatáért kitüntetéseket

Átadták a Gyöngyös Város Közszolgálatáért kitüntetéseket

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Gyöngyös Város Közszolgálatáért elismerésben részesült Dr. Horváth Gábor közigazgatási és intézményirányítási igazgató, valamint Szilágyi Norbert alezredes, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője. A kitüntetéseket a Köztisztviselők Napja alkalmából a júliusi képviselő-testületi ülés keretében adták át.

A közszolgálat területén végzett kiemelkedő teljesítmény elismerésére közszolgálatért díjat alapított Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, az elismerésből évente kettő adományozható. A kitüntetést idén dr. Horváth Gábor, a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóságának vezetője és Szilágyi Norbert Sándor rendőr alezredes, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője kapták meg. A díjat Hiesz György polgármestertől vehették át, a kitüntetetteket Kévés Tamás alpolgármester köszöntötte.

Horváth Gábor 30 éve dolgozik a köz szolgálatában, és azt mondja, szerencsésnek tarja magát, mert nagyon sok kihívásnak kellett eleget tenni.

Szilágyi Norbert 2000-ben került a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, és 2011-ben nevezték ki a bűnügyi osztály vezetőjének. Azt mondja, gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy rendőr lett, és hivatásként tekint munkájára.

A kitüntetettek hangsúlyozták: elismerésük egy csapatmunka eredménye, így az elismerés az egész kollektívát megilleti, és kollégáik mellett köszönetet mondtak a családjuknak is azért, hogy hivatásukban helyt tudnak állni.


Tovább az archívumra