Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Elkezdődött a tanszervásár

Elkezdődött a tanszervásár

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A nagyobb áruházak már javában hirdetik a tanszervásárt, különböző akciókkal és összeállított csomagokkal várják a vevőket. A többség a korábbi évekhez hasonlóan még vár a bevásárlással, a hónap elején inkább az alsó tagozatosoknak vesznek tanszereket. Az árak változók, az alapfelszerelések többsége nem drágult különösebben, inkább az importcikkek lettek drágábbak.

Így áll össze egy harmadik osztályra készülő gyermek tanszerlistája. Már kevesebb, mint egy hónap van hátra iskolakezdésig, a diákok hamarosan készülhetnek az új tanévre. Ebben az áruházban széles kínálattal várják a gyerekeket, szülőket.

– A Tesco idén az év többi részéhez képest háromszor nagyobb iskolaszezonos választékkal várja a vásárlókat, összesen mintegy 4 millió füzettel, 60 ezer iskolatáskával, ugyanennyi tolltartóval és megközelítőleg 2 millió írószerrel készülünk a szezonra. Azt látjuk egyébként a tavalyihoz képest, hogy megnövekedett az iskolatáskák iránti kereslet. – mondta Nagy-Peidl Adrienn, a Tesco-Global Áruházak Zrt. közösségi kapcsolatok menedzsere.

Ezt igazolja a gyöngyösi áruház iskolatáska részlege is, amint látszik, igen kelendőek, a táskák több mint fele már nem volt a polcon. Az árak változók, de az alapfelszereléseké hasonló, mint tavaly, inkább az importcikkek lettek drágábbak, de azok sem jelentősen.

Noémi anyukájával érkezett az áruházba bevásárolni. Elmondta, hogy most miket keresnek az iskolakezdéshez.

– Nagyon várom az iskolát, most füzetborítót keresünk és az iskolakezdéshez dolgokat, ceruzákat meg ilyeneket. – mondta híradónknak Zsíros Noémi.

Tehát az iskolaszerekért még nem indult meg az igazi nagy roham, a többség az utolsó pillanatra hagyja a vásárlást.


Tovább az archívumra