Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Vasárnap Gyöngyös lesz a főszereplője a Művészetek Palotája Hetedhét Ország című sorozatának

Vasárnap Gyöngyös lesz a főszereplője a Művészetek Palotája Hetedhét Ország című sorozatának

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A négyórás, kifejezetten családoknak szóló programban bemutatkoznak a város kulturális és művészeti csoportjai, de lesznek kézműves foglalkozások és bemutatók is.

Azok a kerámiák is ott lesznek a Művészetek Palotája hétvégi rendezvényén, amelyeket a Hétszínvirág Foglalkoztató Műhelyben készítettek. Egy-egy város kulturális életének minél színesebb bemutatása ugyanis a célja a már négy éve tartó Hetedhét Ország című sorozatnak. A Cifra Palotában vasárnap Gyöngyös lesz a főszereplő, miután a város vezetése igent mondott a Művészetek Palotája felkérésére. Így a mostani sajtótájékoztatóra már nem maradt más, mint hogy ismertessék a gazdag programot. A Cifra Palotában bemutatkoznak a városban működő kulturális és művészeti csoportok, s ezek intézményi háttere is. Lesz többek között játékos tánctanulás, interaktív bábszínház és digiráma bemutató is.

A kézműves foglalkozások és bemutatók a program központi elemei, hiszen a megcélzott közönség nem más, mint a 6 és 12 év közötti korosztály. A vasárnap 10-től 14 óráig tartó rendezvényre így első sorban családosokat várnak. Azt mondják élmény lesz nem csak a fővárosiaknak, hanem a gyöngyösieknek is. Hiszen az itteniek is csak most a Cifra Palotában találkozhatnak egyszerre mindazokkal az értékekkel, amelyekre a város joggal büszke.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2011-03-23 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Mese - A Béka-királykisasszony
18:13
Cimbaliband és Szalonna Bandája - Megyek az úton
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:08
Molnár Dániel koncertje
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Azori, Sao Miguel, Pico, Faial - dokumentumfilm
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság