Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Halloweeni borzongás a moziban

Halloweeni borzongás a moziban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Halloweeni filmmaratont tartott a gyöngyösi Cinema Bridge. Október 30-án egész napon át csak ijesztő és horrorisztikus filmeket vetítettek, melyeket akciósan tekinthettek meg az érdeklődők. A halloweeni jelmezben érkezők számára a mozi édességgel kedveskedett.

Érkeznek a kis boszorkák a gyöngyösi Cinema Bridge-be, ahol a hétvégén tartották a Borzongj a moziban elnevezésű halloweeni programot. A mozi október 30-án egész napon át csak ijesztő és az ünnephez méltó horrorisztikus alkotásokat vetített felnőtteknek, valamint animációs filmeket a gyermekeknek. A nap folyamán minden filmet akciósan lehetett megtekinteni.

– 2020-ban, sőt 2021-ben is sok olyan ünnep múlt el, ami a moziban nem jelenhetett meg, mert egész egyszerűen zárva tartottunk, vagy nem volt olyan forgalom, hogy lehetett volna ilyen nagyszabású dolgokat szervezni. Mostanra éreztünk úgy, hogy minden összeállt, és minden összeállt arra, hogy egy jó kis halloweeni napot szervezzünk. Ráadásul a filmművészet olyan, hogy ebben a műfajban minden évben teremnek filmek, így volt ez idén is. – mondta Pifkó Tamás, a Gyöngyösi TV Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A nap folyamán többek között a legújabb sikerfilmeket vetítették, úgy, mint a Venom 2, vagy a Gyilkos Halloween, de műsorra tűzték az Oscar-díjra nevezett magyar alkotást, a Post Mortem-et, az első hazai gyártású horrorfilmet is. Az akciós jegyek mellet pedig ajándékkal is kedveskedtek a szervezők, minden résztvevő, aki valamilyen halloweeni kosztümöt viselt, az édességet kapott jutalmul.

A halloweeni programnak pedig rendkívül örültek az idelátogatók.

– Nagyon örültem neki, mert egyből gondoltam, hogy el fogunk jönni a többiekkel. – mondta Nyilas Kendra.

– Az interneten láttuk ezt a rendezvényt és úgy döntöttünk, hogy a szombat délutánt és estét szabaddá tesszük és kipróbáljuk ezt az új rendezvényt itt Gyöngyösön. – nyilatkozta Tóth Zoltán.

A nagy érdeklődésre való tekintettel pedig halloween után újabb tematikus nappal jelentkezik a hamarosan 15 éves Cinema Bridge.


Tovább az archívumra