Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A lakókörnyezet tisztántartását szabja a bérpótló juttatások feltételéül Gyöngyös új, szociális ellátásokról szóló rendelete, amely arról is rendelkezik, hogy a bérpótló juttatásokat júniustól nem készpénzben, hanem utalvány formájában nyújtják majd

A lakókörnyezet tisztántartását szabja a bérpótló juttatások feltételéül Gyöngyös új, szociális ellátásokról szóló rendelete, amely arról is rendelkezik, hogy a bérpótló juttatásokat júniustól nem készpénzben, hanem utalvány formájában nyújtják majd

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A város két alpolgármestere televíziónk tegnap esti műsorában beszélt a csütörtökön elfogadott új rendeletről.

Az új rendelet megalkotását a szociális törvény változásai tették lehetővé – mondta a Fogadóórában Bozsik István. Mint hozzátette, ez adott lehetőséget az önkormányzatnak, hogy megoldást találjon az uzsora problémáira.

Ezért döntöttek úgy az új rendelet megalkotói, hogy az átmeneti segélyt júniustól nem készpénz, hanem utalvány formájában nyújtják majd. Azokat az üzleteket, amelyekben ezek az utalványok beválthatóak lesznek, pályázat útján kívánják kiválasztani. A névre szóló, sorszámozott utalványokat alapvető élelmiszerre, vegyi árura és ruházatra lehet majd beváltani, másra nem. Az új rendelet a bérpótló juttatások esetében is szigorításokat tartalmaz, azt ugyanis feltételekhez köti.

A két alpolgármester egyaránt hangsúlyozta: az új szociális rendelet összhangban van a költségvetéssel, a különböző juttatásokkal foglalkozó dokumentumokat pedig egységesen kezelik majd a jövőben.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2011-03-30 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Mese - A Béka-királykisasszony
18:13
Cimbaliband és Szalonna Bandája - Megyek az úton
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:08
Molnár Dániel koncertje
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Azori, Sao Miguel, Pico, Faial - dokumentumfilm
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság