Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Több gyöngyösi szakember is a jelöltek között, szavazhatunk az év emberére

Több gyöngyösi szakember is a jelöltek között, szavazhatunk az év emberére

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Idén is több gyöngyösi szakemberre lehet szavazni az év embere versenyben. A Heves Megyei Hírlap által szervezett szavazás keretében minden héten megjelennek interjúk a térségünkben élő és dolgozó emberekről, akik teljesítményükkel, életművükkel gyarapították megyénket – közülük kerültek ki az év emberei, akik közül az olvasók választhatják ki a közönségdíjast.

Idén tizenkettedik alkalommal fogja díjazni a Heves Megyei Hírlap az Év Embere szavazáson élen végzőket. A jelöltek mezőnye rendkívül vegyes. A Gyöngyösön élő és tevékenykedő orvosok, tanárok és sportolók között van Tóth Krisztina, a Black Jam Sportegyesület Hip-Hop Tánciskola vezetője is, aki közel 22 éve tanítja a fiatalokat a modern tánc szeretetére. Az iskola tavaly vette át a Gyöngyös Város Kultúrájáért díjat. Krinyával az egyik táncóra előtt latolgattuk az esélyeket.

– Én nagyon büszke lennék rá. Hogy miért én nyerjem? Azt mondják meg, akik szavaznak ránk, azért mert jó tánctanár vagyok, azért mert jó az iskola, jó amit csinálunk, most már lassan 22 éve. Én mondtam, hogy az első 10-be benne szeretnék lenni, ez egy cél. – nyilatkozta Tóth Krisztina „Krinya”, a BlackJam SportEgyesület vezetője.

A jelöltek között egészségügy kategóriában található dr. Watti Rézan, aki jelenleg a zalaegerszegi megyei kórház szívsebészjelöltje. A fiatal gyöngyösi orvos 2020-ban a házipatika.com Egészséghősök szavazásán a szakmai kategória közönségdíjasa lett. Ötletgazdája a Fiatalok az Egészséges Jövőért országos vetélkedőnek, melynek célja, hogy a fiatal generáció többet foglalkozzon az egészségtudatos életmóddal.

– Számomra ez egy nagyon nagy megtiszteltetés, de azt gondolom, hogy ettől függetlenül csinálom tovább a munkámat, a céljaim adottak és a szemem előtt látom és ettől függetlenül kicsit így előremenve, akár kapsz díjat akár nem ez mellékvágány számomra, inkább a saját hivatásomra, munkámra törekszem, hogy azt száz százalékosan végezzem. – mondta Dr. Watti Rézan, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szakorvos-jelöltje.

Szavazni a közönségdíjasra a hírportál oldalán vagy postai úton a napilapban található szelvény visszaküldésével lehet január 21-ig.


Tovább az archívumra