Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nem lép koalícióra a Mi Hazánk

Nem lép koalícióra a Mi Hazánk

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Sem a Fidesszel, sem az ellenzéki összefogással nem lép koalícióra a Mi Hazánk Mozgalom – ezt a párt elnöke mondta Gyöngyösön. Toroczkai László a politikai korrupció, a migráció és a járvány kezelés témája mellett többek között arról is beszélt, hogy jelenleg a Mi Hazánk kapja a legkisebb nyilvánosságot. Az elnök kiemelte, hogy mindezek ellenére az országjáró körútja során mindenhol nagy érdeklődéssel fogadták az emberek. A gyöngyösi lakossági fórumon Toroczkai László bemutatta a térség országgyűlési képviselőjelöltjét is.

„ Mi, nem fogunk koalícióra lépni sem a Fidesszel, sem a balliberálisokkal!” – Toroczkai László gyöngyösi lakossági fórumán arról beszélt, hogy a jobb- és a baloldal politikáját is elutasítják, és személyesen szeretnék az embereknek megmutatni, hogy van harmadik út a magyar politikában. Az általuk felsorolt témákban pedig egyedül a Mi Hazánk képviseli az embereket – mondta a párt elnöke.

– Rengeteg olyan kérdés van, a Covid-diktatúrától kezdődően az oltászsaroláson és a nemzetgazdasági kérdéseken keresztül a multikkal szemben, a magyarok, a magyar vállalkozások, a magyar dolgozók, vagy éppen a magyar gazdák támogatása, amelyet egyedül, csakis mi képviselünk. Például a mentelmi jog eltörlését is csak mi képviseljük. – mondta Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

Toroczkai László bemutatta Gyöngyös térségének országgyűlési képviselőjelöltjét is. Hajdara Roland a Független Kisgazdapárt korábbi elnökeként vett részt a magyar politikai életben. A képviselőjelölt jelenleg Nógrád megyében él, de televíziónk kérdésére válaszolva azt mondta, a távolság ellenére is el tudná látni a feladatát.

– Ha megnézem azt, hogy a térség, vagyis ennek a választókörzetnek a jelenlegi országgyűlési képviselője körülbelül ugyanakkora távolságra lakik, mint én, akkor gondolom, nekem sem jelent majd gondot. – mondta Hajdara Roland, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

Az országgyűlési képviselőjelölt hozzátette, hogy mind politikai, mind magánéletbeli okok miatt most is rendszeresen jár Gyöngyösön, így tájékozott a választókörzet ügyeiben.


Tovább az archívumra