Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nem mindennapi eseménynek adott otthont a Berze Nagy János Gimnázium

Nem mindennapi eseménynek adott otthont a Berze Nagy János Gimnázium

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az iskolapadba és az épület falai közé visszatérve az egykori Vak Bottyán János Gimnázium 4 osztályának növendékei közösen ünnepelték meg 50 éves osztálytalálkozójukat.

A 4, egykori Vak Bottyán János Gimnáziumi osztálynak megrendezett 50 éves osztálytalálkozó résztvevőit Fülöp Lajos, nyugdíjas tanár köszöntette. Ezek az emberek egy fél évszázaddal ezelőtt tervekkel, célokkal és álmokkal vágtak bele a nagybetűs életbe. 5 évtizeddel később újra a Gimnázium falai között találkoztak egy jubileumi osztálytalálkozó keretein belül, ahol mindenki átvehetett egy-egy névre szóló aranyoklevelet is. Az ünnepség után az egykori diákok osztályfőnöki órán számoltak be az elmúlt évek legfontosabb eseményeiről és együtt emlékeztek vissza az intézményben eltöltött évekre.

Az iskola egykori diákjai mellett a nyugdíjas pedagógusok is a mai napig szívesen idézik fel az osztályokkal eltöltött éveket.

Az ország területén belül és az országhatáron túl szétszórva élő, hosszú évek óta nem látott osztálytársakkal való találkozás lehetőséget nyújtott arra is, hogy az egykori iskolatársak közösen elevenítsék fel a már-már elfeledett történeteket is.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-04-20 )

Tovább az archívumra