Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A napirendi pontok többségét tekintve a városi tulajdonban lévő cégek működésével foglalkozott ma Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

A napirendi pontok többségét tekintve a városi tulajdonban lévő cégek működésével foglalkozott ma Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A grémium a Sportfolió Kft. vezetői székével kapcsolatban úgy döntött: új pályázat alapján új jelöltekből kíván választani.

Két jelentkezőt meghallgatott, majd egyiküket sem támogatta a képviselőtestület többsége a Sportfolio Kft. ügyvezetői székéért folytatott pályázatnál. A képviselők úgy döntöttek, hogy átmenetileg, augusztus végéig tovább dolgozhat a mai ügyvezető, a cég vezetésére pedig hamarosan új tendert írnak ki.

A grémium elfogadta az önkormányzati tulajdonú társaságok, vagyis a Városi Televízió, a Városgondozási Zrt., a Sportfolió Kft és a projektcégek működéséről szóló beszámolókat. A testület ugyancsak beszámolót hallgatott meg az önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak teljesüléséről, és módosította az óvodák alapítói okiratát. A képviselők jóváhagyták a bizottságok, illetve a füredi részönkormányzat ügyrendjét, és átírták a bérlakások kialakítására szolgáló programot. A mai nap folyamán kitüntetések odaítélése is a grémium elé került, ekkor határoztak a Gyöngyös Közszolgálatáért, illetve a Gyöngyös Város Egészségügyéért-jelölésekről.

Tekintve, hogy a napirendi pontok többségét zárt ülésen tárgyalták meg, a zárt ajtók mögött született döntéseket a holnapi Aktuálisban ismertetjük részletesen.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-05-26 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Szentmise közvetítése felvételről a Barátok templomból
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Református Istentisztelet közvetítése felvételről
16:35
Reklám
16:38
A damaszkuszi acél a XXI. században - dokumentumfilm
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
19:08
Reklám
19:11
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:36
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság