Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A napirendi pontok többségét tekintve a városi tulajdonban lévő cégek működésével foglalkozott ma Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

A napirendi pontok többségét tekintve a városi tulajdonban lévő cégek működésével foglalkozott ma Gyöngyös Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A grémium a Sportfolió Kft. vezetői székével kapcsolatban úgy döntött: új pályázat alapján új jelöltekből kíván választani.

Két jelentkezőt meghallgatott, majd egyiküket sem támogatta a képviselőtestület többsége a Sportfolio Kft. ügyvezetői székéért folytatott pályázatnál. A képviselők úgy döntöttek, hogy átmenetileg, augusztus végéig tovább dolgozhat a mai ügyvezető, a cég vezetésére pedig hamarosan új tendert írnak ki.

A grémium elfogadta az önkormányzati tulajdonú társaságok, vagyis a Városi Televízió, a Városgondozási Zrt., a Sportfolió Kft és a projektcégek működéséről szóló beszámolókat. A testület ugyancsak beszámolót hallgatott meg az önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak teljesüléséről, és módosította az óvodák alapítói okiratát. A képviselők jóváhagyták a bizottságok, illetve a füredi részönkormányzat ügyrendjét, és átírták a bérlakások kialakítására szolgáló programot. A mai nap folyamán kitüntetések odaítélése is a grémium elé került, ekkor határoztak a Gyöngyös Közszolgálatáért, illetve a Gyöngyös Város Egészségügyéért-jelölésekről.

Tekintve, hogy a napirendi pontok többségét zárt ülésen tárgyalták meg, a zárt ajtók mögött született döntéseket a holnapi Aktuálisban ismertetjük részletesen.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-05-26 )

Tovább az archívumra