Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bár az igazi strandszezon csak június elsején indul, a gyöngyösi fürdő már ezen a hétvégén kinyitja kapuit

Bár az igazi strandszezon csak június elsején indul, a gyöngyösi fürdő már ezen a hétvégén kinyitja kapuit

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az ÁNTSZ már elvégezte a szükséges vizsgálatokat, mindent rendben találtak. Az üzemeltetők bíznak benne, hogy ebben a szezonban is szép számmal érkeznek majd látogatók, akik a tavalyi árakon hűsölhetnek a medencék partján.

Ugyan még csak néhány látogató és strandoló volt a Gyöngyösi Strand és Termálfürdőben, itt elkezdődött a strandszezon. Ugyan június elsejével nyit a legtöbb fürdőkomplexum, itt a tervek szerint a hétvégén, gyermeknapon már megmártózhatunk a medencékben. Az 50 méteres kinti medence már készen áll, a gyermekmedencét még töltik. Május közepén az ÁNTSZ is elvégezte a rutinszerű, szezonális ellenőrzéseket, Gyöngyösön mindent rendben találtak – tudtuk meg a műszaki vezetőtől.

Idén több programmal próbálják becsábítani a vizet kedvelő embereket.

A jegyárak idén nem változnak. Vasárnap már Olimpiai Ötpróbaversenyt rendeznek és természetesen ebben a szezonban is szerveznek több kulturális eseményt is. Az üzemeltetők bíznak benne, hogy idén is szép számban érkeznek majd látogatók a strandra.

Farkas-Nagy Nóra


Az Aktuális napi hírei (2011-05-26 )

Tovább az archívumra